Turneul Campioanelor

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon. Urmeaza Serena Williams

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Pe terenul de lemn vospit de la Singapore,  invins-o cu 6-2 6-3. La final, Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile, atunci cand nu reusea sa ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e miercuri, cu Serena Williams.

In duelul debutantelor de la Turneul Campioanelor, Halep a controlat disputa cu Bouchard de la un capat la altul si nu a lasat-o nici sa respire pe adversara sa, care de altfel a si incheiat meciul in lacrimi dupa un 6-2, 6-3 aspru administrat de jucatoarea noastra.

Asa cum avea sa declare si la scurtul interviu acordat pe teren, Halep si-a regasit jocul de altadata si, chiar daca lasa impresia ca ar mai fi putin loc si de mai bine, a aratat solid pe teren.

[news-110174]

Serviciul bun a fost dublat de un joc ingrijit, fara prea multe puncte facute cadou adversarei sale. De altfel, in primul set Halep a comis doar doua erori nefortate, spre deosebire de cele 16 adunate de canadianca.

Bouchard a dat semne de revenire in setul al doilea, cand a incercat sa fie mai agresiva, dar nu a avut prea multi sorti de izbanda. Pur si simplu, Halep a fost in primul rand prea puternica mental pentru a ceda vreo secunda initiativa, lucru care a contat enorm si care a facut diferenta.

Ca o minge a iesit doi milimetri afara sau ca o dreapta s-a oprit in fileu cand in noua din zece cazuri ar fi trecut in mod normal sunt pana la urma detalii prea putin importante dupa un astfel de succes.

Halep incepe solid, increzator acest Turneu al Campioanelor din Singapore, adevaratul Turneu al Campioanelor, iar la orizont se intrevede disputa cu Serena Williams

Va fi derby-ul Grupei Rosii in contextul victoriilor obtinute de cele doua in primele partide si, sa nu uitam, ca vorbim totusi de jucatoarele care au ocupat saptamani la randul primele locuri in clasamentul WTA.

[news-110148]

Simona Halep a cazut in grupa ideala. Dca pierde cu Serena, dar o bate pe Ivanovic, ea va ajunge in semifinale, acolo unde o poate intalni pe Maria Sharapova. Alaturi de Serena Williams in Grupa Rosie, ea poate avea o semifinala in care sa o evite astfel pe americanca.



Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon. Urmeaza Serena Williams