Tenis

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami Open. Nici macar ploaia n-a oprit-o

Simona Halep a debutat cu dreptul in turneul de la Miami, unde a invins-o in turul 2 la primul sau meci pe cehoaica Nicole Vaidisova, jucatoare revenita in circuit dupa o pauza de mai multi ani.

Halep a trecut de Vaidisova cu 6-4, 2-6, 6-1, dupa un meci intrerupt in doua randuri de ploaie.

Primul set a fost dominat de Halep, care s-a impus la timp inainte de inceperea reprizei de ploaie torentiala, dupa care meciul a fost suspendat pentru zece minute aproximativ.

La reluare Halep s-a intrecut in greseli si a permis adversarei sa revina in meci. Primul serviciu nu a ajutat-o pe Simona, iar pe a doua minge a fost aspru pedepsita de Vaidisova.

Astfel s-a ajuns in decisiv unde o singura jucatoare a dictat ritmul pe teren, aceasta fiind Simona Halep.

Trei break-uri a pus Halep in fata si s-a distantat la 5-0, inainte de a ceda la randul sau pe propriul serviciu la zero. Vaidisova n-a mai avut rabdare si a cedat un nou game pe serviciu si implicit meciul.

Viitoarea adversara

Halep o va intalni pe Camila Giorgi din Italia, jucatoare care a trecut in runda a doua de belgianca Alison van Uytvanck, cu 6-3, 6-2.

Camila Giorgi este clasata pe locul 37 in lume si nu a mai jucat niciodata cu Simona Halep.

Asadar din nou o adversara la prima vedere pentru jucatorea noastra, asa cum s-a intamplat in turul 2 cu Nicole Vaidisova.

Declaratia Simonei Halep

“A fost un meci dificil. Nu o stiam si e greu sa joci cu cineva pe care nu-l cunosti. Am incercat sa lupt pana la final si sa-mi gasesc ritmul”, a declarat Halep la finalul meciului.

“Nu sunt adaptata suta la suta la conditiile de aici, dar incerc sa muncesc in fiecare zi. E o diferenta intre Indian Wells si Miami. Incerc sa-mi pastrez mintea limpede si sa raman relaxat. Vreau sa joc cel mai bun tenis al meu”, a adaugat campioana noastra.

Statistica meciului



Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami Open. Nici macar ploaia n-a oprit-o