Tenis

Simona Halep revine abia la finalul lui septembrie

Simona Halep, eliminata in august, prematur, de la US Open a intrat intr-o pauza ce va dura pana aproape de finalul lui septembrie.

Halep a anuntat marti ca va juca primul turneu dupa US Open pe 22 septembrie, in China, la Dongfeng Motor Wuhan Open. Halep se afla la a doua pauza foarte apropiata de aproape o luna. Prima oara a intrat in vacanta pe 14 iulie dupa ce a castigat la Bucuresti, revenind abia la mijlocul lui august, la Cincinnati.

Dupa ce a jucat trei saptamani, cinci meciuri, Halep mai sta aproape o luna de zile fara sa apara in turnee.

Wuhan Open se joaca pe suprafata hard si se afla in 2014 la prima editie pe calendarul WTA.

Wuhan este capitala provincei Hubei si cel mai populat oras din centrul Chinei. Este deseori numit drept centrul economic si geografic al acestei tari. Wuhan este orasul natal al dublei castigoare de Mare Slem, Li Na.

Turneul chinezesc este cel mai important din septembrie, cu premii totale de 2,4 milioane de dolari. Simona Halep a decis sa nu participe la un altul pana atunci, celelalte avand premii de 500.000 de dolari.

Exceptie face Toray Pan Pacific Open, cu premii de 1.000.000 de dolari, la care toata lumea se astepta ca Simona Halep sa ia startul, insa ea a decis sa intre direct in China.



Simona Halep revine abia la finalul lui septembrie