Tenis

Simona Halep recunoaste ca a fost sub presiune la US Open. Despre numarul 1 mondial: "Nu ma intereseaza"

Inaintea revenirii sale in circuit la turneul de la Wuhan, Simona Halep a declarat pentru cotidianul francez L’Equipe ca la US Open, ultimul turneu de Mare Slem, a resimtit o mare presiune.

“Chiar daca este dificil de acceptat, insa eu sunt o jucatoare normala care poate pierde meciuri. Dupa infrangerea de la US Open m-am odihnit acasa sau am avut o iesire pentru cateva zile. Apoi am iesit la pescuit, ceea ce nu-mi pot permite prea des in timpul anului, inainte de a incepe pregatirea pentru turneele pe hard din Asia. Acum trebuie sa-mi construiesc increderea din nou, game cu game”, a declarat Halep pentru sursa citata mai sus.

Halep a vorbit si despre presiunea pe care a resimtit-o la US Open, unde intreaga atentie a fost asupra ei si existau voci care o creditau chiar cu sanse la castigarea turneului.

“Am resimtit presiunea cand am inceput turneul deoarece toata lumea imi spunea ca am sanse sa castig un Grand Slam. Dar nu a fost deloc usor. Am avut meciuri dificile, iar Lucic a jucat foarte bine dupa ce a revenit de la 5-2. A luptat pentru fiecare punct si a meritat victoria. Am fost putin dezamagita ca nu am reusit sa revin in setul doi si este pentru prima data cand mi s-a intamplat asa ceva”, a mai spus Halep.

Intrebata despre posibilitatea de a ajunge intr-o zi numarul unu mondial, Halep a raspuns cat se poate de transant.

“Nu este un obiectiv pentru mine. Serena este foarte puternica si a jucat foarte bine la US Open. In ceea ce ma priveste, pentru acest an, este bine ca am ajuns la Turneul Campioanelor de la Singapore (20-25 octombrie). Anul trecut am fost la Sofia si am zis atunci ca vreau sa joc la Mastersul cel mare”, a completat Halep.

[news-109541]



Simona Halep recunoaste ca a fost sub presiune la US Open. Despre numarul 1 mondial: "Nu ma intereseaza"