Tenis

Ce spune Simona Halep despre intalnirea cu Serena Williams

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in semifinalele de la Miami Open in ceea ce va fi a cincea confruntare directa a celor doua. Williams conduce 3-1, dar Halep este increzatoare ca poate obtine al doilea sau succes dupa cel din faza grupelor Turneului Campioanelor din Singapore.

Mai intai Halep a vorbit la interviul de la nivelul terenului despre duelul cu Sloane Stephens, unul adjudecat dupa o ora si 15 minute.

“Am jucat repede, am jucat unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. Ea a revenit spectaculos dupa ce a schimbat tactica, dar sunt fericita ca am castigat”, a spus Halep.

Intrebata despre confruntarea cu Serena Williams de joi seara (vineri dimineata de la 4:00 in Romania), Halep a spus ca este increzatoare in sansa ei.

“N-am nimic de pierdut. Ea e numarul unu mondial. Voi juca fara emotii si voi spera pe teren in sansa mea. Imi voi aminti toata viata acel meci de la Singapore. In finala n-am mai crezut ca pot repeta acea victorie, dar maine cred ca pot castiga din nou”.



Ce spune Simona Halep despre intalnirea cu Serena Williams