Tenis

Simona Halep nu vrea sa mai revina in Romania: "Aud lucruri rele despre mine"

Jucatoarea Simona Halep spune ca nu se gandeste sa revina prea curand in Romania si ca ia in calcul varianta unei vacante.

Eliminata in primul tur la Wimbledon, Halep exclude posibilitatea de a reveni in tara in perioada urmatoare, motivandu-si alegerea prin prisma reactiilor negative la adresa ei.

"Este dificil sa ma intorc (n.r. - in Romania) acum. De multe ori, dupa turnee revin in Romania, dar astazi ma gandesc sa nu fac asta. Vreau sa vad ce solutii am sa merg intr-o vacanta. Vreau sa merg undeva. La inceput am fost surprinsa de reactiile negative, dar acum sunt obisnuita sa aud lucruri rele despre mine in Romania", a spus Halep, anunta presa britanica.

Cu toate acestea, Halep mai spune ca nu ia in seama comentariile negative la adresa ei.

"Nu mai este o problema reala pentru mine si nu-mi pasa de ce spune lumea. Ei pot spune lucrurile acelea rele despre mine, deoarce eu stiu cat de greu muncesc in fiecare zi. Asa ca nu trebuie sa dau socoteala pentru ceea ce fac", a adaugat Halep.

Simona Halep nu va participa la turneul Bucharest Open care incepe in 11 iulie, turneu pe care in 2014 l-a castigat la chiar prima editie. Organizatorii anuntasera initial ca Halep va fi prezenta ca spectatoare si va participa la ziua de dedicata copiilor.



Simona Halep nu vrea sa mai revina in Romania: "Aud lucruri rele despre mine"