Tenis

Simona Halep, marea absenta de la Montreal

Simona Halep plateste pretul participarii la turneul WTA de la Bucuresti, pe care l-a si castigat. In aceasta saptamana are loc la Montreal un important turneu de tenis, la care jucatoarea noastra este marea absenta.

Halep nu va fi prezenta in perioada 4-10 august la turneul Rogers Cup de la Montreal, cu premii in valoare de 2,4 milioane de dolari.

Jucatoarea noastra este singura absenta de marca de la Montreal. Toate adversarele ei sunt acolo: Serena Williams, Na Li, Agnieszka Radwanska, Maria Sharapova, Petra Kvitova si lista continua pana la jucatoarea care a invins-o in semifinalele de la Wimbledon, Eugenie Bouchard.

[news-108126]

Este pretul pe care Halep il plateste dupa accidentarea de la Wimbledon, in urma careia a fortat si a jucat la Bucuresti. Ea nu s-a recuperat cum trebuie, a acumulat si oboseala si, de aici, totul a dus la ratarea participarii la Rogers Cup.

[news-108008]

Ramane de vazut daca Halep va veni pe 11 august la Cincinatti, apoi la New Haven si US Open, acestea fiind in ordine cele trei turnee care urmeaza dupa cel din Montreal.



Simona Halep, marea absenta de la Montreal