Tenis

Simona Halep isi cunoaste posibilele adversare de la Beijing

Principala favorita a Beijing, cel mai puternic turneu din seria celor trei la rand programate in China si care este dotat cu premii totale in valoare de 4.7 milioane de dolari, Simona Halep a aflat cu cine ar putea juca.

In primul tur Halep va intalni o jucatoare venita din calificari, calificari care au debutat vineri si pe tabloul carora se afla, printre altele, si Patricia Maria Tig.

Halep are toate sansele sa o intalneasca in turul secund pe frantuzoaica Alize Cornet, jucatoare care la randul sau in mansa inaugurala va infrunta o sportiva venita din calificari.

Pe partea de tablou a Simonei Halep se mai regasesc jucatoare precum Belinda Bencic, cea in fata careia Halep pierdea finala de la Toronto in acest an, Garbine Muguruza, iberica in fata careia Halep s-a inclinat in meciul de Fed Cup de la Galati, poloneza Agnieszka Radwanska, o mai veche cunostinta, si Anna Karolina Schmiedlova, campioana turneului WTA de la Bucuresti.

De cealalta parte a tabloului se afla Petra Kvitova, a 4-a jucatoare a lumii si cap de serie numarul 2 la Beijing, pe care Halep nu o poate intalni decat intr-o posibila finala.

In alta ordine de idei, la Beijing sunt acceptate pe tabloul principal alte trei jucatoare din Romania. Vedeti mai jos care sunt adversarele acestora in primul tur:

Irina Begu - Mirjana Lucic Baroni (Croatia)

Monica Niculescu - Samantha Stosur (Australia)

Alexandra Dulgheru - Teliana Pereira (Brazilia).



Simona Halep isi cunoaste posibilele adversare de la Beijing