Tenis

Simona Halep increzatoare inaintea turneelor din Golf: "Poate reusesc un rezultat maxim"

Simona Halep a plecat vineri spre Dubai, acolo unde in 2015 a cucerit titlul si unde acum isi face revenirea in circuitul WTA dupa eliminarea suferita in primul tur la Australian Open.

"Sunt pregatita, increzatoare. Merg la Dubai. Nu stiu ce voi face, dar sunt bucuroasa ca sunt sanatoasa. Le-am castigat pe amandoua, la Dubai si Doha, pentru asta sunt speciale. Sunt numai lucruri frumoase acolo. Am avut conditii foarte bune acolo, m-au primit bine de fiecare data", a spus Halep la Digi Sport.

"Am reusit sa castig la Dubai in 2015, nici eu nu stiu cum. Dupa aceea n-am mai putut continua pentru a-mi reveni cu coasta. Incerc sa le joc pe amandoua in acest an si, de ce nu, poate reusesc un rezultat maxim. Nu mai resimt presiune. Vreau doar sa fiu sanatoasa, pentru ca am trecut prin momente grele. Acum sunt doar bucuroasa ca sunt in turnee. Este o presiune pozitiva si vreau sa castig fiecare meci cand merg pe teren", a adaugat numarul trei mondial.

Halep va fi cap de serie numarul 3 la Dubai, turneu care se desfasoara in perioada 15-21 februarie si unde a primit un wild card din partea organizatorilor, ratand inscrierea in perioada stabilita.



Simona Halep increzatoare inaintea turneelor din Golf: "Poate reusesc un rezultat maxim"