Tenis

Simona Halep in semifinale la Miami dupa o demonstratie de forta cu Sloane Stephens

Simona Halep s-a impus autoritar in fata americancei Sloane Stephens in ultimul sfert de finala programat la Miami Open si o va intalni pe Serena Williams in semifinala programata joi seara (n.r. - vineri dimineata de la ora 4:00 in Romania). Meciul cu Stephens a fost Game cu Game live text pe onlinesport.ro, asa cum va fi si intalnirea cu lidera mondiala.

Halep a castigat cu 6-1, 7-5 si s-a calificat, dupa o ora si 15 minute, in semifinale unde o asteapta deja Serena Williams pentru o reeditare a finalei de la Turneul Campioanelor.

Primul set a fost adjudecat autoritar de Halep printr-un joc ofensiv total, fara replica din partea adversarei.

Nivelul ridicat a fost mentinut si in debutul setului al doilea, cand Halep s-a distantat rapid la 3-0, cu doua break-uri in fata.

Dintr-odata Stephens a revenit in meci si, ajutata intr-o prima faza de Halep, a inceput revenirea, castigand trei game-uri la rand prin care a recuperat si cele doua break-uri.

S-a ajuns astfel la un 3-3 nesperat pentru Stephens dupa cum decurgeau lucrurile in debutul setului al doilea.

Stephens a preluat chiar conducerea, cu 4-3, dar Halep si-a revenit oferind replica la timp cu un game alb (4-4).

Americanca a mai condus o data, cu 5-4, dar Halep a apasat pe acceleratie si a revenit la conducerea cu doua game-uri foarte bune, printre care si un break.

Astfel, Halep a servit la 6-5 pentru castigarea meciului si s-a impus la capatul unui schimb formidabil adjudecat cu forehand castigator in diagonala.

[news-113248]



Simona Halep in semifinale la Miami dupa o demonstratie de forta cu Sloane Stephens