Tenis

Simona Halep a revenit in tara. Ce spune despre relatia cu antrenorii si revenirea in circuit

La revenirea in tara dupa experienta scurta de la Wimbledon, Simona Halep a vorbit despre experientele pe care le-a avut pana acum cu antrenorii ei.

"Am auzit ca am record la asa ceva (la schimbarea antrenorilor), anul acesta sau in ultimii doi ani. Nu pot sa ma laud cu faptul ca schimb antrenorii foarte des, dar nu am gasit inca varianta perfecta cu care sa ma simt bine mai mult timp", a spus Halep.

"Sunt o persoana dificila un pic si poate cer prea mult uneori. O sa incerc zilele acestea de pauza sa-mi pun gandurile in ordine si sa vad ce decizie voi lua. Inca nu am decis nimic si sunt intr-o perioada in care decid greu acum", a adaugat Halep.

Criticata pentru evolutiile mai putin convingatoare din ultima perioada, Halep spune ca nu este afectata de opiniile mai incisive care vin in directia ei.

"Am auzit cateva chestii, insa nu am citit nimic. Fiecare este liber sa spuna ce doreste. E buna si critica atunci cand ai momente mai grele. La critica in tenis ma refer. Am multe de facut ca sa revin la forma mea buna, dar merg inainte. Mental, nu sunt deloc jos. Voi lua o pauza ca sa-mi revin mai repede. Pauza inseamna zile libere de la tenis, o sa ma pregatesc fizic", spune Halep.

Aceasta va reveni in circuit cu ocazia turneului de la Cincinnati, unde in 2014 a pierdut la Maria Sharapova dupa un meci lung de trei seturi, iar apoi va merge la New Haven, turneu pe care l-a castigat in 2013, inaintea intrarii la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Halep a renuntat inaintea turneului de la Wimbledon la colaborarea cu Victor Ionita, antrenor pe care l-a contractat dupa despartirea de Wim Fissette la finele anului 2014.



Simona Halep a revenit in tara. Ce spune despre relatia cu antrenorii si revenirea in circuit