Tenis

Simona Halep are un nou antrenor si un antrenor consultant celebru (oficial)

Simona Halep are de luni oficial un nou antrenor. Acesta este Victor Ionita. Insa, surpriza vine prin numirea unui suedez pe post de antrenor consultant.

"Incepand de luni Simona Halep are un nou antrenor pentru anul 2015. Acesta este Victor Ionita/ In echipa va veni si un antrenor consultant, suedezul Thomas Hogstedt", a declara Virginia Ruzici.

Thomas Hogstedt (nascut 21 septembrie 1963, foto sus) este un fost jucator de tenis suedez. El le-a antrenat pe Caroline Wozniacki, Maria Sharapova si Li Na, dar si pe Tomy Haas. Ultimii doi au fost clasati in Top 10 sub conducerea sa. Sharapova l-a dat afara pe Hogstedt  in 2013, la Wimbledon, dupa ce a pierdut cu Michelle Larcher de Brito.

Victor Ionita a antrenat-o ultima oara fara succes pe Sorana Carstea. Acesta a ajuns in finala in 2013 de la Toronto, precum si in finala de dublu de la Tianjin in 2014. Cu Ionita, Carstea a avut in sezon 2014 foarte slab. Contractul dintre cei doi a expirat in luna octombrie.

Simona Halep l-a concediat pe Wim Fissette la finalul sezonului 2014, dupa ce alaturi de acesta obtinuse cele mai bune rezultate ale carierei. De numele Simonei Halep au mai fost legati si Daniel Dobre sau Andrei Pavel. 

Simona Halep va debuta pe 26 decembrie, in anul competitional 2015, cu turneul din China, de la Shenzhen, urmat de Sydney si Australian Open.



Simona Halep are un nou antrenor si un antrenor consultant celebru (oficial)