Tenis

Simona Halep analizeaza sansele Romaniei cu Germania

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca se simte bine in acest moment si ca Romania are sansa ei in disputa cu Germania din Fed Cup.

"M-am bucurat ca nu mergem in Australia, pentru ca drumul e greu. Jucam acasa, din nou la Cluj, am avut o saptamana deosebita acolo. A fost o experienta buna pentru noi ca si echipa. M-am antrenat bine, eu venind dupa o perioada in care am fost bolnava. Avem sansa noastra, desi ele au o castigatoare de Grand Slam", a declarat Halep, joi, intr-o conferinta de presa.

Halep a comentat si informatia conform careia meciul Romania-Germania se va juca pe zgura, suprafata sa favorita.

"Este o veste buna ca vom juca pe zgura. Toate venim dupa Miami si vom incepe astfel sezonul pe zgura. Meciul va fi deschis. Si ele au sansa lor, cu destule jucatoare foarte bune", a comentat Halep.

Numarul trei mondial a vorbit si despre operatia pe care trebuie sa o efectueze in acest an, o operatie de deviatie de sept.

"Am anulat acea operatie cu o zi inainte de a o face pentru ca mi-am dorit sa joc la Cluj. Am jucat acolo, am prins incredere pentru ca am jucat trei ore in fiecare zi aproape. Nu voi mai face operatia acum pentru ca ma simt bine, atat fizic cat si mental. Sper sa o fac anul acesta, dar nu stiu cand va fi. Este o deviatie de sept si medicii mi-au spus ca ma vor ajuta sa respir cat mai bine la efort", a lamurit Halep.

Simona Halep revine in circuit in perioada 15-21 februarie la turneul de la Dubai, unde jucatoarea noastra este detinatoarea titlului.



Simona Halep analizeaza sansele Romaniei cu Germania