Tenis

Serena Williams afla astazi daca poate juca la Miami Open. Simona Halep incepe vineri

Lidera mondiala Serena Williams, cu care Simona Halep s-ar putea intalni in semifinale la Miami, va fi supusa, marti, unor amanuntite controale medicale pentru a vedea daca poate participa la turneul american, cel care se desfasoara foarte aproape de resedinta acesteia din Palm Beach.

Williams a abandonat inaintea semifinalei cu Simona Halep de la Indian Wells, acuzand o accidentare la genunchiul drept si a devenit incerta pentru Miami Open.

Principala favorita la castigarea turneului din Florida, Serena ar urma sa intre in competitie, vineri, contra invingatoarei dintre Monica Niculescu si Shelby Rogers, meci care va fi marti seara live text pe onlinesport.ro in pagina de mai jos.

[news-113119]

Serena Williams a castigat de sapte ori in cariera turneul de la Miami, inclusiv ultimele doua editii.

Daca va participa la Miami Open in urma acordului primit din partea medicilor, Serena Williams ar putea sa o intalneasca pe Simona Halep in semifinale.

Cele doua se afla din nou pe aceeasi parte a tabloului competitional.

Halep, campioana la Indian Wells, va intra tot vineri in turneul din Florida contra invingatoarei dintre Nicole Vaidisova din Cehia si o jucatoare venita din calificari.



Serena Williams afla astazi daca poate juca la Miami Open. Simona Halep incepe vineri