Roland Garros

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: "Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?"

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit  ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume. Articolul de mai jos este o dovada in acest sens. Randurile sunt intarite de 10 imagini care vor sa ii faca pe cititori sa se gandeasca: Este Simona Halep cea mai gratioasa (eleganta) jucatoare din lume?

In acest sens, va invitam sa priviti imaginile de mai sus (se schimba din sageti), iar in aceasta pagina se afla articolul din presa americana.

Americanii de la Sports Illustrated cred ca "ultimele 12 luni ale carierei sale au fost o revelatie. Nu este usor sa explici oamenilor de ce Halep este atat de bunaa, insa stai de vorba cu un comentator de tenis si acesta nu va inceta sa aiba cuvinte frumoase, poetice despre ea".

"Halep a fost descrisa de Feed Nick drept o jucatoare cerebrala. Cuvinte ca inteligenta, tacticiana si sufocanta au fost de asemenea folosite. Ea este jucatoarea independenta din WTA. Ea este anti-diva. Nu scoate nici un sunet cand joaca. Nu are o prezenta fizica intimidanta asa cum au jucatoarele de top din circuit. Intreab-o ceva si se va uita in ochii tai si iti va da un raspund direct. Si cel mai bun lucru este ca o ve crede. Nu are nici un pic de prefacatorie", continua articolul.

"Fiecare lovitura din meciul cu Stephens a fost incredibil de echilibrata, concentrata si senina. Nu a parut sa aiba un dram de stres sau preocupare pe fata in imaginile in care fugea si aluneca pe teren, iar asta este un lucru rar. Este greu sa ii descrii jocul, pentru ca tot ce este legat de tenis cu ea capata sens. Si cum poti descrie aerul altfel decat ca este proaspat".

"Aceste lucruri m-au facut sa ma gandesc: este Simona Halep cea mai gratioasa (n.r.r sau se mai poate traduce eleganta) jucatoare din circuit?", se incheie articolul.

"Priviti imaginile si convingeti-va", indeamna americanii de la si.com, care publica imaginile de mai sus, creditate Getty Images.



SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: "Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?"