Roland Garros

Simona Halep reactioneaza dupa ce a jucat pe ploaie la 14 grade Celsius: "Nimanui nu-i pasa oricum de jucatori"

Eliminata in optimi la Roland Garros dupa un meci intins pe doua zile si trei reprize din cauza conditiilor meteo ostile, Simona Halep a reactionat dupa infrangerea cu Samantha Stosur.

"Nu am avut niciun cuvant de spus in decizia luata (n.r. - de a se juca pe ploaie). Este dificil de jucat in asemenea conditii si niciun moment nu m-am simtit in siguranta pe teren. Sam (n.r. - Stosur) a fost jucatoarea mai puternica azi si a castigat", a spus Halep la conferinta de presa.

Halep spune ca a riscat foarte mult sa joace pe ploaie in conditiile in care la Paris n-au fost mai mult de 14 grade Celsius marti dupa-pranz.

"Am fost aproape sa ma accidentez la spate. Nimanui nu-i pasa oricum de jucatori. Asa ca n-am mai zis nimic", a mai spus Halep.

Simona Halep este a doua jucatoare care reactioneaza vehement impotriva deciziei organizatorilor de la Roland Garros de a permite disputarea meciurilor in conditii de ploaie.

Halep a fost instiintata ca jucatorii David Goffin si Ernests Gulbis au parasit terenul in semn de protest, iar jucatoarea noastra a reactionat spunand: "Bravo lor!".



Simona Halep reactioneaza dupa ce a jucat pe ploaie la 14 grade Celsius: "Nimanui nu-i pasa oricum de jucatori"