Tenis

LIVE Simona Halep incepe la Roland Garros

Simona Halep deschide, astazi, ziua a 3-a la Roland Garros, si joaca in chiar primul meci programat pe terenul central Philippe Chatrier contra rusoaicei Alysa Kleybanova, de la ora 12:00. Este felul francezilor de a-si arata aprecierea pentru numarul 4 mondial. Meciul va fi aici LIVE TEXT pe Onlinesport.ro

LIVE Halep-Kleybanova 6-0, 2-0, LIVE Cirstea-Wozniak 6-5, LIVE Cadantu-Bertens 4-3

SET 2, 2-0 (12:47) Continua seria de game-uri castigate de Halep. Kleybanova pare apasata de miza meciului care se disputa pe central. 23-3 este raportul erorilor nefortate dupa 35 de minute. 

SET 2, 1-0 (12:43) Break Halep la fel ca in primul set dupa o dubla eroare comisa de Kleybanova.

12:40 Incepe setul al doilea cu Alysa Kleybanova la serviciu. Doar 28 de minute pentru primul set.

SET 1, 6-0 (12:38) Halep inchide primul set cu un serviciu as. Dominare totala din partea jucatoarei noastre, care debuteaza in forta, ca o mare campioana, pe zgura de la Roland Garros.

SET 1, 5-0 (12:35) Al treilea break obtinut de Halep si dupa 23 de minute aceasta va servi pentru castigarea primului set. Kleybanova a avut mai multe sanse de a-si trece in cont primul game, dar nu a reusit sa depaseasca apararea Simonei. Cirstea se desprinde la 4-2 cu un alt break.

SET 1, 4-0 (12:27) Halep loveste convingator, este increzatoare si castiga game-ul fara probleme. Cirstea se desprinde la 3-1 in urma unui alt break. Cadantu isi pierde serviciul, dar ramane la conducere (2-1).

SET 1, 3-0 (12:23) Halep obtine al doilea break si pana acum defileaza pe teren in fata Alysei Kleybanova. Intre timp, Cirstea si-a recuperat break-ul cedat si conduce 2-1. Cadantu incepe bine si conduce 2-0 cu break in game-ul secund.

SET 1, 2-0 (12:20) Primul game pe propriul serviciu castigat la 15 de Halep. Simona controleaza schimburile de mingi, are initiativa si profita de numeroasele erori ale rusoaicei. Pe terenul 8 Cirstea si-a pierdut serviciul chiar in debutul meciului cu Wozniak.

SET 1, 1-0 (12:18) Halep incepe cu un break.

12:13 Primele doua mingi de break in dreptul Simonei Halep dupa o dreapta scapata afara de rusoaica.

12:11 Incepe meciul cu Alysa Kleybanova la serviciu. Cer acoperit la Paris si sanse insemnate de ploaie in orele urmatoare.

12:06 Halep o conduce pe Kleybanova cu 2-0 la general. Ultima lor intalnire a avut loc la Moscova in 2013, sferturi de finala, Halep impunandu-se cu 6-1, 6-1.

12:03 Simona Halep a intrat pe terenul Philippe Chatrier.

11:50 Buna ziua si bun gast pentru meciul de debut al Simonei Halep de la Roland Garros. Va invitam sa il urmariti alaturi de noi, iar ei ii dorim sa se opreasca in finala!Meciul este transmis de Eurosport 2 si live text pe onlinesport.ro.

De la aceeasi ora alte doua jucatoare din Romania se vor afla pe teren la Roland Garros. Sorana Cirstea deschide ziua pe terenul 8 contra canadiencei Aleksandra Wozniak, in timp ce Alexandra Cadantu o infrunta pe olandeza Kiki Bertens in primul meci pe terenul 14.

In finalul zilei, dupa ora 18:00, Victor Hanescu il intalneste pe Gael Monfils in ultimul meci al zilei pe arena centrala Philippe Chatrier.

Simona Halep, a 4-a favorita, va juca in primul tur impotriva rusoaicei Alysa Kleybanova. Halep se afla in partea de jos a tabloului si ar putea sa o infrunte in optimi pe americanca Sloane Stephens, iar daca trece de aceasta ar da peste Kvitova in sferturi. Evident, toate acestea, cu conditia ca favoritele sa-si respecte statutul in primele trei tururi.

Daca ar trece de sferturi Halep ar juca in semifinale cu invingatoarea dintre Na Li si Jelena Jankovic. Acestea este doar o estimare in functie de pozitia favoritelor si respectarea calculelor hartiei, insa Halep are parte de o pozitionare favorabila pe tablou pentru un parcurs cat mai lung.

Halep a scapat astfel de adversare precum Serena Williams, Maria Sarapova sau Agnieszka Radwanska, adversare care au invins-o pe Halep in ultimele intalniri. Ar putea juca impotriva uneia dintre acestea doar intr-o posibila finala.

Posibilele sferturi de finala pe tabloul feminin ar putea arata astfel: Serena Williams-Maria Sarapova, Agnieszka Radwanksa-Angelique Kerber, Na Li-Jelena Jankovic si Simona Halep-Petra Kvitova.



LIVE Simona Halep incepe la Roland Garros