Roland Garros

GAME cu GAME Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Simona Halep a jucat miercuri la pranz pe arena centrala Philippe Chatrier contra Zarinei Diyas din Kazahstan in turul 2 la Roland Garros. 

FINAL Halep - Diyas 7-6 (5), 6-2

13:31 Trei mingi de meci pentru Halep pe serviciul advers. Pe prima o rateaza cu o minge trimisa afara, dar din a doua sansa Halep inchide meciul. Unul deloc usor, dar care s-a incheiat cu bine dupa o ora si 23 de minute.

13:29 Halep se apropie la un singur game distanta de calificarea in turul 3. Conduce cu 5-2 la adapostul unui break, iar Diyas va servi sub presiune pentru ramanerea in meci.

13:20 Halep reface diferenta de doua game-uri cu break in fata adversarei (3-1), dupa care se desprinde la trei lungimi in urma unui game solid de serviciu.

13:16 Diyas isi ia break-ul inapoi, iar Halep rateaza sansa unui 3-0 linistitor.

13:14 Halep reuseste break-ul si se instaleaza la conducere in debutul setului secund (2-0).

13:02 Primul set ii revine Simonei Halep la mare lupta, cu 7-5 in tie-break. Jucatoarea noastra a condus cu 2-0 si 4-2, dar de fiecare data Diyas a egalat. In cele din urma la 6-5 Halep a reusit sa inchide tiebreak-ul si sa obtina primul set.

12:53 Halep isi castiga de aceasta data game-ul de serviciu si astfel avem tie-break pentru acest prim set (6-6).

12:50 Schimburi foarte aspre de mingi de ambele parti, insa de fiecare data Diyas este jucatoare cu un pas in fata. Sportiva din Kazahstan revine de la 4-5 si pune presiune pe Halep conducand cu 6-5.

12:48 Trei mingi de break pentru Diyas si pentru a doua oara in acest set inaugural Halep isi pierze la zero game-ul de serviciu (5-5).

12:46 Halep preia in premiera conducerea in acest meci (5-4) si, cel mai important, are un break in fata. Va servi in game-ul urmator pentru castigarea setului.

12:39 Primul serviciu o tradeaza pe Halep la minge de break. A doua serva e moale, dar returul nu este unul solicitant. Urmeaza un schimb lung castigat de Halep cu rever in lung de linie (Egalitate). Halep face pasul in fata si ataca cu furie o minge de sus castigand game-ul (4-4).

12:34 Diyas salveaza doua mingi de break si revine astfel de la 15-40, insa Halep reuseste sa concretizeze urmatoarea oportunitate revenind la un singur game pe tabela (3-4).

12:30 Halep isi castiga primul ei game de serviciu in acest meci (2-4). Ramane un break avans in favoarea lui Diyas.

12:25 Minge de game, de 2-2, pe care Halep o rateaza. Diyas trece in avantaj si in cele din urma obtine un al doilea break in acest meci (1-3). Inceput complicat de partida pentru Halep.

12:19 Halep isi ia break-ul inapoi, dar nu fara lupta. A urcat la fileu pentru a inchide punctul, insa Diyas s-a aparat foarte bine. Doar o greseala nefortata a jucatoarei din Kazahstan a pus capat schimbului (1-2).

12:13 Dubla greseala Halep si Diyas are trei mingi de break. Inca o dubla comisa de Halep si astfel Diyas obtine un break aproape fara sa munceasca deloc pe teren (0-2).

12:08 A inceput meciul cu Diyas la serviciu. Un prim game adjudecat de sportiva din Kazahstan.

12:04 Jucatoarele au inceput incalzirea. Pentru prima data, dupa trei zile de ploaie si cer acoperit, soarele straluceste in toata splendoarea deasupra arenelor de la Roland Garros.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

HALEP

DIYAS

1,05

9,00

Jucatoarea romana va juca impotriva sportivei Zarina Diyas din Kazahstan.

Diyas este numarul 90 mondial si a trecut in primul tur, cu greu, de Carina Witthoeft. Dupa ce a pierdut primul set cu 6-2, Diyas le-a luat pe urmatoarele doua cu 6-4 6-2.

Halep si Diyas se vor intalni pentru a treia oara in cariera, dar pentru prima oara pe zgura.

In precedentele doua intalniri, Halep a castigat o data pe iarba la Wimbledon si a doua oara pe suprafata dura la Australian Open. Ambele victorii au fost in 2014 si in doua seturi, 6-3 6-0, respectiv 6-1 6-4.

Pentru o victorie a lui Halep in doua seturi cei de la Fortuna ofera o cota atractiva.

Halep, numarul 6 mondial, a trecut in primul tur  in doua seturi, 6-2, 6-0, de japoneza Nao Hibino (locul 70 WTA), dupa numai 43 minute de joc.

Ea si-a asigurat un cec de 60.000 de euro si 70 de puncte WTA.

Partida trebuia sa aiba loc initial duminica, in prima zi a competitiei, dar a fost amanata din cauza ploii.

[news-119311]



GAME cu GAME Simona Halep in turul 2 la Roland Garros