Roland Garros

GAME cu GAME Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu se califica in optimi de finala

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de vineri, iar jucatoarele noastre Simona Halep si Irina Begu vor intra devreme pe teren.

FINAL Halep - Osaka 4-6, 6-2, 6-3

FINAL Begu - Beck 6-4, 2-6, 6-1

14:13 Trei mingi de meci pentru Begu contra serviciului si jucatoarea noastra inchide meciul cu rever castigator in lung de linie.

14:11 Begu se apropie la un singur game de calificarea in optimi. Un game in care adversara a revenit de la 0-40, dar Begu a inchis excelent cu un as si are 5-1 pe tabela.

14:07 Inca un break pentru Begu (4-1) si se face liniste pe terenul 2. Un raspuns minunat din partea jucatoarei noastre la golania publicului dinaintea inceputului de set.

14:00 Ramanem cu meciul Irinei Begu de pe terenul 2. Aceasta tocmai a reusit un break la zero si conduce cu 2-1 in decisiv.

13:56 Doua mingi de meci pentru Halep. Inchidere de meci cu rever in lung de linie si Halep ajunge in optimi de finala dupa o partida dificila.

13:53 Break la zero reusit de Halep. Aceasta va servi pentru castigarea meciului la 5-3.

13:50 Momente jenante pentru publicul prezent pe terenul 2. Irina Begu si-a luat o pauza de vestiar pentru a-si schimba echipamentul intre seturi, iar la revenire este intampinata de un cor de fluieraturi. Francezi sau nemti, asa ceva nu se face mai ales daca pretinzi civilizatie.

13:47 Osaka egaleaza scorul dupa sase game-uri in decisiv (3-3). Japoneza este redutabila la loviturile de pe loc, atunci cand nu este pusa in miscare de Halep.

13:42 Begu isi pierde la zero game-ul si cedeaza setul secund, scor 2-6. Halep salveaza doua mingi de break la 3-1, dar Osaka o pedepseste dupa un prim serviciu moale cu un retur devastator. Break Osaka, iar japoneza revine la 3-2.

13:36 Halep pune presiune pe Osaka cu un forehand castigator, dupa care japoneze comite doua erori nefortate la rand si apare primul break in decisiv (3-1).

13:31 Minge de break ratata de Begu si Beck se distanteaza la 4-1 pe tabela.

13:27 Halep salveaza minge de break si conduce 1-0 in decisiv, pentru ca pe terenul 2 Begu sa-si piarda serviciul dupa o dubla greseala (1-3 in setul doi).

13:20 Setul secund ii revine Simonei Halep, cu 6-2, dupa 31 de minunte. Jucatoarea noastra va incepe decisivul la serviciu.

13:13 Halep mai face un break (4-2), dar are in continuare probleme la serviciu riscand foarte mult. Osaka scapa returul afara la 40-30 si Halep se distanteaza la 5-2.

13:09 Japoneza Osaka loveste din ce in ce mai puternic, o tine pe Halep in spatele terenului si obtine break-ul. De la 3-0 se face 3-2.

13:01 Halep se distanteaza la 3-0 cu break in fata in setul secund. Un prim serviciu bun la 40-30 si Osaka rateaza de putin returul.

12:59 Begu inchide primul set cu Beck in 48 de minute (6-4), iar Halep face un break alb pentru 2-0 in debutul setului secund.

12:55 Trei mingi de set pentru Begu toate ratate, in timp ce Halep inchide cu greu un prim game chinuitor in debutul setului secund (1-0).

12:51 Descarcarea nervoasa n-a ajutat-o cu nimic pe Halep. Adversara are minge de break, dar minge rateaza Osaka la fileu! Begu face break-ul si va servi pentru set la 5-4.

12:46 Halep isi iese din minti si sparge racheta cand adversara are doua mingi de set. Jucatoarea noastra primeste avertisment din partea arbitrei din scaun. Osaka inchide primul set cu 6-4. Intre timp Begu castiga un game urias, cu mai multe mingi de break salvate, si egaleaza scorul (4-4).

12:41 Retur invers de rever reusit de Osaka si aceasta are minge de break. Urmeaza o minge la limita, validata in afara terenului de arbitra din scaun. Halep scapa in extremis de break, dar nu de tot. Comite doua duble greseli in acest game si Osaka trece in avantaj (4-5).

12:39 Osaka, o jucatoare cu un gabarit impresionant, loveste puternic si egaleaza la patru. Doua game-uri la rand obtinute de numarul 101 mondial si Halep trebuie sa o ia de la capat.

12:35 Eroare nefortata comisa de Halep la 30-40 si Osaka face rebreak-ul. Jucatoarea noastra face semn cu mana la cap si se cearta singura pentru aceasta greseala nepermisa (4-3).

12:31 Break la zero reusit de Halep. Jucatoarea noastra se distanteaza la conducere (4-2). La randul sau, Begu egaleaza scorul dupa un game complicat de serviciu (3-3). Adversara revenise de la 40-15.

12:28 Game de serviciu pentru Halep si aceasta revine la conducere (3-2), dupa ce Osaka a avut la un moment dat 30-15 si a ratat de putin un forehand dintr-o pozitie favorabila.

12:25 Halep rateaza de putin reverul in diagonala la sansa de break, dar mentine presiunea pe japoneza si aceasta cedeaza (2-2). Intre timp Begu a recuperat break-ul in meciul cu Beck si partida reintra in echilibru.

12:20 Doua mingi de break pentru Osaka dupa un forehand castigator in lung de linie. Japoneza intra mult in teren pentru al doilea serviciu si face break-ul dupa un retur castigator (1-2).

12:17 Begu isi ia repede inapoi break-ul (1-2), in timp ce Halep anuleaza o minge de game a japonezei si trimite game-ul de primire in prelungiri. Osaka serveste un as si inchide game-ul (1-1).

12:15 Beck e foarte agresiva, face in permanenta pasul in fata si pune presiune pe Begu. Astfel apare primul break (Beck conduce 2-0).

12:12 Se joaca si pe arena Suzanne Lenglen, unde Halep a inceput prima la serviciu. Jucatoarea noastra pune primul game pe tabela.

12:10 A inceput meciul dintre Begu si Beck cu sportiva din Germania la serviciu. Se joaca pe terenul 2, iar Beck castiga la zero primul game al meciului.

12:03 Vreme insorita la Paris, ideala pentru tenis. Jucatoarele au intrat la incalzire pe ambele terenuri care ne intereseaza.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

HALEP

OSAKA

1,10

6,00

Simona Halep, a 6-a favorita, deschide ziua pe arena Suzanne Lenglen de la ora 12 contra japonezei Naomi Osaka.

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata pana acum.

Osaka, numarul 101 WTA, le-a eliminat pana acum la Roland Garros pe Jelana Ostapenko si Mirijana Lucic-Baroni, ambele meciuri in doua seturi.

In paralel, dar pe terenul numarul 2, Irina Begu o intalneste pe Annika Beck din Germania.

In alta ordine de idei, Irina Begu s-a retras din turneul de dublu, dupa ce miercuri a jucat 3 ore si 41 de minute contra americancei Coco Vandeweghe in turul 2. Begu facea pereche la dublu cu Monica Niculescu.



GAME cu GAME Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu se califica in optimi de finala