Roland Garros

Roland Garros: Monica Niculescu si Sorana Cirstea eliminate in primul tur

Jucatoarele Monica Niculescu si Sorana Cirstea au parasit, marti, dupa prima runda turneul de la Roland Garros. Cirstea a fost invinsa fara drept de apel de Elina Svitolina, in timp ce Niculescu a cedat in fata lui Pauline Parmentier. Ramanem asadar doar cu Simona Halep si Irina Begu din cele cinci jucatoare intrate pe tabloul principal.

FINAL Cirstea - Svitolina 1-6, 3-6

FINAL Niculescu - Parmentier 2-6, 6-7 (2-7)

22:22 Pauline Parmentier o invinge pe Monica Niculescu pentru a treia oara in opt confruntari directe, dupa ce jucatoarea noastra a ratat la 6-5, pe serviciul sau, o minge de set prin care ar fi trimis meciul in decisiv.

22:12 Minge de set Niculescu. Parmentier prinde linia din spate la retur, apoi face pasul in fata si anuleaza aceasta sansa cu un smash castigator. Parmentier castiga game-ul cu break si se ajunge astfel in tie-break (6-6).

22:06 Meciul capata accente dramatice. Niculescu rateaza doua mingi de break, pentru ca mai apoi sa aiba sansa la o minge trimisa afara de adversara la sansa de game pentru aceasta. In cele din urma break-ul se produce si Niculescu va avea o a doua sansa de a inchide setul secund la serviciu (6-5).

21:59 Niculescu se vede condusa cu 40-0 pe propriul serviciu. Reuseste sa anuleze doua din cele trei mingi de break, dar trimite in fileu si ii ofera game-ul pe tava adversarei (5-5).

21:53 BREAK Niculescu (5-4). Este al treilea game la rand pentru Monica si aceasta va servi pentru trimiterea meciului in setul decisiv.

21:49 Niculescu revine de la 2-4 si restabileste egalitatea dupa opt game-uri. Ar putea fi momentul de cotitura al meciului.

21:44 Incredibila revenire a Monicai Niculescu de la 0-40 pe serviciul advers. Jucatoarea noastra intoarce scorul si reuseste break-ul (3-4). STATISTICA: Doar cinci puncte castigatoare a reusit Niculescu de la inceputul meciului.

21:38 Trei sanse de break a salvat Niculescu, dar in cele din urma si-a pierdut serviciul si Parmentier se duce la 4-2.

21:33 Niculescu recupereaza break-ul (2-3) si are sansa egalarii in game-ul urmator. 

21:24 Trei mingi de break pentru Parmentier la 2-1 pentru aceasta in setul secund. Niculescu o salveaza pe prima cu un rever castigator in lung de linie. Jucatoarea noastra face pasul in fata, insa deloc prea convingator, si Parmentier o penalizeaza cu un forehand castigator. Frantuzoaica are 3-1 cu break in fata.

21:15 Sorana Cirstea paraseste turneul de la Roland Garros, invinsa fara drept de apel de Elina Svitolina, a 18-a favorita a turneului.

21:00 Niculescu cedeaza primul set, cu 2-6, dupa ce a avut 2-1 cu break in fata. Au urmat cinci jocuri la rand obtinute de Parmentier.

20:51 Se rupe echilibrul in setul secund si din pacate Cirstea cedeaza un nou break (1-3). Parmentier reuseste al treilea game la rand si se distanteaza la 4-2 in primul set.

20:43 Niculescu isi pierde serviciul dupa ce a avut 40-30. Un voleu ratat din apropierea fielului si apoi o minge trimisa in fileu ii aduc game-ul frantuzoaicei (2-2).

20:39 Primul set pierdut de Cirstea fara drept de apel (1-6). 

20:37 Niculescu incepe cu un break din a treia incercare (1-0). Parmentier a comis o dubla greseala.

20:21 A inceput meciul cu Parmentier la serviciu. Niculescu este cap de serie numarul 23 la aceasta editie a turneului de la Roland Garros si are prima sansa la victorie.

20:16 Niculescu si Parmentier au iesit la incalzire pe terenul 6.

20:10 Cirstea isi pierde si al doilea game de serviciu, iar Svitolina se distanteaza deja la 3-0 in primul set.

20:03 A inceput meciul de pe terenul 4 cu Sorana Cirstea la serviciu. Svitolina obtine break-ul in chiar primul game.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

CIRSTEA

SVITOLINA

1,85

1,85

Monica Niculescu, 35 mondial, o intalneste pe Pauline Parmentier, o jucatoare din Franta impotriva careia a mai jucat de sapte ori pana acum.

Scorul intalnirilor directe este favorabil jucatoarei noastre (5-2), iar ultima disputa dateaza din 2015 de la turneul ITF gazduit de Poitiers.

Trei din cele sapte meciuri anterioare s-au jucat pe zgura, Niculescu impunandu-se in toate aceste dispute pe suprafata lenta similara cu cea de la Roland Garros.

Revenita recent in topul 100 mondial dupa sfertul de finala disputat la Madrid, Sorana Cirstea a jucat trei tururi de calificari pentru a ajunge pe tabloul principal la Grand Slam-ul din capitala Frantei.

Cirstea o infrunta in primul tur pe Elina Svitolina, o jucatoare din Ucraina clasata pe locul 20 mondial.

Pentru cele doua va fi cea dintai infruntare din cariera. Fortuna ofera o cota de 3.00 pentru o victorie in doua seturi a Soranei Cirstea.



Roland Garros: Monica Niculescu si Sorana Cirstea eliminate in primul tur