Roland Garros

GAME cu GAME Roland Garros: Halep-Lucic Baroni si Dulgheru-Cornet

Ati urmarit astazi live text pe onlinesport.ro dupa ora 14:00 meciurile sustinute la Roland Garros de Alexandra Dulgheru si Simona Halep.

FINAL Dulgheru - Cornet 2-6, 5-7

FINAL Halep - Lucic Baroni 5-7, 1-6

16:47 Halep iese rapid din competitia de la Roland Garros, eliminata de Lucic Baroni cu un scor extrem de aspru, cel putin in setul al doilea Halep nu a contat deloc pe teren.

16:46 Dulgheru paraseste competitia in turul doi fiin eliminata in doua seturi de Alize Cornet, scor 6-2, 7-5.

16:44 Tresarire de orgoliu din partea Simonei Halep. Game la zero la 0-5 in setul doi.

16:36 Trei mingi de dublu break pentru Lucic Baroni, iar Halep nu mai joaca absolut nimic. Retur fabulos reusit de croata pe o minge moale venita de la Halep si break-ul se produce (4-0 Baroni).

16:33 Joc fara eroare practicat de Lucic Baroni si aceasta se distanteaza la un neverosimil 3-0 in setul doi.

16:31 Halep isi pierde rapid serviciul in game-ul secund din setul al doilea (0-2), dupa ce a condus cu 40-15 si parea va are jocul sub control.

16:27 Trei game-uri la rand pierdute de Dulgheru si doua sanse irosite pe propriul serviciu de a egala situatia la seturi (5-5).

16:20 Dubla greseala comisa de Halep intr-un moment nepotrivit si Lucic Baroni are doua sanse de set. Halep scapa apoi mingea afara si dupa 45 de minute primul set ii revine croatei, cu 7-5.

16:17 Cornet recupereaza un break in fata lui Dulgheru, in timp ce Lucic Baroni mai bifeaza un game alb de serviciu si revine la conducere (5-6).

16:12 Dulgheru serveste pentru castigarea setului al doilea la 5-2 dupa ce a obtinut al doilea break.

16:10 Halep solicita intreruperea meciului pentru a primi asistenta medicala la unul dintre degetele mainii de joc.

16:09 Trei mingi de break pentru Halep. Jucatoarea noastra returneaza foarte lung in terenul advers, controleaza schimbul de mingi si o obliga practic pe Lucic Baroni sa trimite in fileu. Halep isi ia break-ul inapoi si o face cu stil.

16:06 Pentru a doua oara in acest prim set Halep isi pierde serviciu. Lucic Baroni conduce cu 5-3 si va servi pentru set.

15:58 Game la zero reusit de Lucic Baroni pe propriul serviciu (3-4).

15:56 Halep revine de la 1-3 si o egaleaza pe Lucic Baroni (3-3) dupa un inceput in care croata a aratat un joc extrem de agresiv. Dulgheru a reusit primul sau break in meciul cu Alize Cornet la 2-6, 2-1.

15:50 Doua mingi de re-break pentru Halep si jucatoarea noastra isi ia rapid inapoi game-ul cedat anterior.

15:48 Halep este surprinsa de jocul agresiv al adversarei si astfel apare primul break in dreptul croatei (1-3).

15:45 Lucic Baroni incepe agresiv si are deja cinci puncte direct castigatoare in primele trei game-uri ale meciului. Halep n-are reusit decat o minge castigatoare.

15:40 Halep revine de la 0-30 in primul sau game de serviciu si egaleaza scorul (1-1).

15:35 Incepe meciul de pe Lenglen cu Lucic Baroni la serviciu.

15:33 Dulgheru isi pierde serviciul pentru a doua oara si cu aceasta ocazie cedeaza setul dupa 47 de minute, cu 2-6.

15:30 Halep si Lucic Baroni au iesit la incalzire.

15:19 Doua mingi de break pentru Cornet dupa un voleu castigator din apropierea fileului. Jucatoarea din Franta obtine primul break al meciului si se distanteaza la 4-2 in primul set.

15:15 Cornet castiga interminabilul game cinci din primul set si revine la conducere in fata lui Dulgheru, scor 3-2.

15:13 Intre timp Federer a castigat in trei seturi disputa cu Granollers si pe arena Suzanne Lenglen urmeaza meciul dintre Halep si Lucic-Baroni.

15:10 Dulgheru iroseste primele sale doua sanse de break in acest meci la 2-2. Cornet trece in avantaj dupa un schimb de 15 lovituri, cel mai lung al meciului.

14:45 Incepe meciul cu Alize Cornet la serviciu.

14:33 Dulgheru si Cornet au intrat pe teren pentru incalzirea dinaintea meciului direct.

14:23 Meciul dintre Simon si Klizan a luat sfarsit cu victoria francezului. Urmeaza meciul Alexandrei Dulgheru cu Alize Cornet in doar cateva minute.

14:07 Pe terenul 1 meciul dintre Simon si Klizan se afla in setul al treilea. Francezul are 2-0 la seturi. Pe aceasta arena urmeaza sa se dispute partida Dulgheru-Cornet.

Dulgheru o intalneste dupa ora 14:00 pe frantuzoaica Alize Cornet in meciul al doilea de pe terenul numarul unu de la Roland Garros. In prima partida se intalnesc Gilles Simona si Martin Klizan, meci care incepe la 12:00.

Halep o infrunta in jurul orei 16:00 pe Mirijana Lucic-Baroni pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime de la Roland Garros. Pentru Halep este meciul revansei dupa ce pierdea in fata croatei anul trecut in turul 3 la US Open.

Meciul Simonei Halep este al treilea in programul zilei de pe Lenglen dupa intalnirea dintre Samantha Stosur si Amandine Hasse (Franta), respectiv meciul din turneul masculin dintre Roger Federer si Marcel Granollers.

Cele doua jucatoare din Romania, Halep si Dulgheru, se pot intalni in turul 3 daca inving in meciurile de miercuri.

Halep si Dulgheru s-au mai intalnit in acest in sferturile de la Roma, cand jucatoarea mai bine cotata a avut castig de cauza.



GAME cu GAME Roland Garros: Halep-Lucic Baroni si Dulgheru-Cornet