Roland Garros

GAME cu GAME Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Andreea Mitu a eluatvo, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu a fost live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

FINAL Mitu - Van Uytvanck 1-6, 3-6

18:32 Final de meci si de aventura la Roland Garros pentru Andreea Mitu. Ultima reprezentanta a Romaniei in competitia de simplu paraseste turneul in optimi de finala dupa cea mai buna performanta a carierei.

18:25 Doua mingi de break irosite de Mitu la 3-4 in setul al doilea. Un moment foarte important in economia meciului. Belgianca scapa cu fata curata dintr-un moment dificil si se distanteaza la 5-3.

18:11 Belgianca obtine primul break al setului secund (2-3). Ingrijorare pe fata lui Adrian Marcu, antrenorul Andreei Mitu.

17:58 Doua mingi de break pentru Mitu. Prima este anulata de Van Uytvanck, la fel si a doua cu un serviciu as. In cele din urma belgianca isi face serviciul, nu inainte de a-i mai fi servit lui Mitu inca un as (1-1).

17:55 Pentru prima data in acest meci Mitu conduce pe tabela (1-0 in al doilea).

17:51 Mitu serveste in deschiderea setului secund.

17:49 Set obtinut de Van Uytvanck, aceasta avand un numar dublu de puncte direct castigatoare (12-6).

17:46 Minge de break Mitu. Rateaza din pacate forehand-ul decisiv in lung de linie si se ajunge la egalitate.Van Uytvanck are prima minge de set, dar Mitu avanseaza curajos la fileu si o anuleaza cu un voleu de rever castigator.

17:43 Primul game reusit de Mitu in acest prim set (1-5). Poate fi un game de moral pentru jucatoarea noastra in perspectiva setului urmator.

17:39 Un start de partida de cosmar pentru Mitu. Aceasta pierde primele cinci game-uri in doar 16 minute.

17:36 Al doilea break reusit de Van Uytvanck (0-4) pe fondul unui joc presarat cu numaroase erori nefortate din partea jucatoarei noastre.

17:33 Mitu nu incepe prea bine, dar sa nu uitam ca la fel a fost condusa cu 3-0 si in debutul meciului cu Francesca Schiavone din turul 3. Atunci jucatoarea noastra a revenit castigand primul set, cu 7-5.

17:29 Break reusit de Van Uytvanck la primul game pe serviciul lui Mitu.

17:25 Incepe meciul cu Van Uytvanck la serviciu.

Scorul intalnirilor directe este egal, 1-1, dar cele doua au jucat pana acum in turnee de mica importanta.

Mitu, aflata la doar a doua participare din cariera pe tabloul principal al unui turneu de Mare Slem, a obtinut deja un rezultat fabulos la Roland Garros, dar are in continuare sansa unei performante si mai rasunatoare.

Urmariti luni dupa-amiaza pe onlinesport.ro meciul pentru sferturi de finala in care Andreea Mitu incearca sa-si depaseasca si mai mult limitele.



GAME cu GAME Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala