Tenis

Noi detalii despre colaborarea Halep - Hogstedt: "Nu a fost parerea jucatoarei"

Colaborarea Simonei Halep cu Thomas Hogstedt este in continuare dezbatuta in lumea tenisului romanesc. Se pare ca suedezul a fost adus de Virginia Ruzici, managerul jucatoarei. Intre timp, Simona Halep este invatata si de Ion Tiriac, care a dus-o la Paris.

Afirmatiile au fost facute marti la Radio Sport Total FM de Dumitru Haradau, directorul turneului de tenis de la Bucuresti al lui Ion Tiriac.

”Tiriac a urmarit cu Halep semifinala de la Paris in care Djokovic juca cu Nishikori. Cred ca Tiriac a vrut sa-i arate Simonei si cum se joaca la baieti, cred ca a fost o idee foarte buna", a spus Haradau, dand de inteles pentru prima oara, la nivel oficial, ca cei doi au o relatie aproapiata, lucru despre care s-a discutat mai ales dupa plecarea lui Wim Fissette.

"Cred ca Simona Halep este inconjurata de cine trebuie. Virginia Ruzici, chiar daca nu a antrenat, e a comentat foarte multe meciuri, atat in Franta, cat si la Eurosport. Ea facut parte din echipa IMG-ului si a reprezentat si alte mari jucatoare, Monica Seles, Mary Pierce… Are o mare experienta. Este o experienta fantastica pentru Simona Halep sa fie in contact si cu Ion Tiriac care a revolutionat tenisul", a mai spus Haradau.

"Colaborarea cu Hogstedt pleaca de la Virginia Ruzici. Le-a antrenat pe Sharapova, pe Wozniacki, pe Li Na. Nu stiu in ce masura se simte Simona bine. Sunt convins ca nu a fost parerea jucatoarei. Ruzici s-a gandit sa apeleze la suedez, dar e in regula, nu cred ca e o treaba rea", a incheiat acesta.

[news-110876]



Noi detalii despre colaborarea Halep - Hogstedt: "Nu a fost parerea jucatoarei"