Nastase Tiriac Trophy

Adrian Ungur pierde optimi la Nastase Tiriac Trophy

Ploaia care a luat cu asalt Bucurestiul joi dimineata a dat peste cap programul zilei de joi la turneul ATP 250 – Nastase Tiriac Trophy. Dupa aproape cinci ore de pauza fortata, Adrian Ungur si Denis Istomin si-au facut aparitia pe terenul central. Vedeti mai jos ce s-a intamplat in partida celor doi.

FINAL Adrian Ungur - Denis Istomin 6-4, 0-6, 3-6

SET 3, 3-6 Patru mingi de meci salvata de Ungur la 3-5, insa la a patra jucatorul nostru nu mai are ce face. Victorie pentru Istomin si uzbekul merge in sferturile de finala.

SET 3, 2-4 Break reusit de Istomin si acesta ia o optiune serioasa la victorie.

SET 2, 0-6 Istomin castiga rapid acest set al doilea si Ungur trebuie sa reactioneze rapid.

SET 2, 0-4 Ungur isi mai pierde o data serviciul si Istomin este stapan peste acest set.

SET 2, 0-3 Ce scurta pune Istomin de la aproape 2 metri distanta de linia de fund a terenului si Ungur nu are reactie.

SET 2, 0-2 Istomin face break-ul si conduce jocul in acest set secund.

INFO: Doar pe Arena Centrala se joaca in acest moment. Celelalte terenuri sunt impracticabile din cauza ploii care a cazut in cursul diminetii.

SET 1, 6-4 Ungur tine de break-ul luat in primul game si castiga setul inaugural dupa 35 de minute.

SET 1, 1-0 Break reusit de Ungur in debutul meciului. Inceput perfect pentru compatriotul nostru in conditiile unui teren extrem de moale si lent.

15:45 Incepe meciul cu Istomin la serviciu.

UPDATE 15:40 Adrian Ungur, jucator ajuns pe tabloul principal dupa calificari, a iesit la incalzire alaturi de uzbekul Denis Istomin. Cei doi deschid ziua pe Arena Centrala dupa o intarziere de aproape cinci ore. Cerul ramane acoperit la Bucuresti si exista sanse mari ca ploaia sa revina.

UPDATE 14:35 Organizatorii turneului de la Bucuresti au anuntat ca la ora 15:30 vor incepe primele meciuri ale zilei. Ramaneti alaturi de noi pentru aspecte LIVE TEXT de la meciul dintre Adrian Ungur si Denis Istomin.

Pe teren ar trebui sa intre, joi, si ultimii doi jucatori romani ramasi in competitia de simplu.

Adrian Ungur va deschide ziua in fata uzbekului Denis Istomin, dupa care Marius Copil il va infrunta pe francezul Paul-Henri Mathieu.

In ultima partida a zilei programata pe Arena Centrala vor evolua Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, principalii favoriti ai probei de dublu, contra perechii britanice formate din Colin Fleming si Ross Hutchins.



Adrian Ungur pierde optimi la Nastase Tiriac Trophy