Nastase Tiriac Trophy

Hanescu eliminat in optimi de Simon la Nastase Tiriac Trophy

Victor Hanescu, cel mai bine clasat tenismen roman al momentului, a parasit turneul de la Bucuresti  - Nastase Tiriac Trophy in faza optimilor de finala.

Favoritul publicului bucurestean a fost scos din competitia de simplu de francezul Gilles Simon, cel in fata caruia pierdea finala din 2007.

Hanescu a inceput perfect partida si a castigat primul set dupa un joc ireprosabil. Simon a intrat apoi in ritmul partidei si s-a impus in urmatoarele doua acte cu acelasi scor, 6-3.

Pentru calificarea in optimile de finala, Hanescu va primi 7.405 euro si 20 de puncte ATP.

Adrian Ungur si Marius Copil sunt singurii jucatori romani ramasi in competitia de simplu. Acestia vor evolua joi live text pe Onlinesport.ro

Asa am trait: Hanescu - Simon 6-2, 3-6, 3-6

SET 3, 3-6 Minge de meci pentru Simon pe serviciul lui Hanescu. Acesta o salveaza dupa un schimb spectaculos in apropierea fileului. O salveaza si pe a doua, insa nu mai are raspuns la a treia si Simon castiga meciul calificandu-se in sferturile de finala

SET 3, 3-5 Simon pastreaza avantajul break-ului luat mai devreme si se apropie la un singur game de victorie.

SET 3, 2-4: Simona aluneca pe zgura si cade pe spate. Francezul se ridica si poate continua meciul. O face si inchide game-ul cu o noua lovitura castigatoare.

SET 3, 2-3: Minge de break acum pentru Simon la scorul de 2-2. Primul serviciu nu-l ajuta pe Hanescu in acest moment extrem de important si francezul inchide punctul cu un backhand castigator in lungul liniei.

SET 3, 2-2 Simon scapa din presiune si egaleaza scorul. Publicul il incurajeaza puternic pe Hanescu.

SET 3: Simon serveste la 2-1 pentru Hanescu. Jucatorul nostru are 30-0 si forteaza break-ul decisiv.



Hanescu eliminat in optimi de Simon la Nastase Tiriac Trophy