Tenis

GAME cu GAME MIAMI OPEN: Monica Niculescu-Serena Williams in turul 2. Simona Halep a jucat la dublu

Partida dintre Monica Niculescu si Serena Williams din turul 2 al turneului WTA de la Miami Open a fost reprogramata pentru sambata, dupa ce intreaga sesiune de vineri seara a fost anulata din cauza ploii torentiale.

FINAL Halep/Dulgheru - Hantuchova/Kanepi 5-7, 3-6

[news-113198]

FINAL Niculescu - S.Williams 3-6, 1-6

23:09 Meciul se incheie cu victoria asteptata a Serenei Williams. Un prim set in care Niculescu a rezistat pana la un punct, dupa care in actul al doilea lidera mondiala a defilat pe teren.

23:07 Williams la un game distanta de castigarea meciului (1-5).

22:57 Inca un break reusit de Williams si la 4-1 in setul secund cu doua break-uri in fata pentru Niculescu mai raman putine sanse.

22:35 Williams incepe setul al doilea cu un break, pe care apoi il dubleaza cu un game de serviciu castigat la 30.

22:26 S-a incheiat partida de dublu dintre Halep/Dulgheru si Hantuchova/Kanepi cu victoria celor din urma.

22:25 Serena Williams castiga primul set cu 6-3 la capatul unui duel foarte disputat. Niculescu a ratat mai multe sanse de break.

22:19 Niculescu salveaza minge de set.

22:17 Sa nu ne grabim totusi. Halep si Dulgheru recupereaza break-ul si revin la 3-4.

22:15 Halep si Dulgheru cedeaza un nou break si la 2-4 in setul doi ar putea fi decisiv pentru soarta partidei. Pe central Williams face si ea break, urmand la serviciu pentru inchiderea setului inaugural.

22:09 Serena incepe sa acuze din plin jocul Monicai Niculescu si arata primele semne de nemultumire in pofida unui plan tactic foarte ofensiv. Niculescu si-a vazut de slice-ul ei clasic si o tine in joc de glezne pe americanca.

22:06 Niculescu isi castiga serviciul si egaleaza scorul (3-3). Parca am mai vazut meciul acesta. Serena are 8 puncte castigate si 9 erori nefortate.

22:00 Greseste si Serena, iar Niculescu are la randul ei trei sanse de re-break. Prima anulata de americanca printr-un serviciu puternic. Dubla greseala comisa de Serena si Niculescu isi ia break-ul inapoi.

21:58 Trei sanse de break pentru Williams si lidera mondiala castiga cel mai spectaculos punct de pana acum al meciului. Niculescu a surprins-o cu un lob, dar Serena alearga pe tot terenul si castiga punctul cu rever in lung de linie (1-3).

21:55 Serena si-a invatat lectia de la Indian Wells si joaca foarte agresiv. Urca la fileu aproape la orice minge si trece din nou in avantaj dupa un game la zero pe propriul serviciu (1-2).

21:52 Halep si Dulgheru pierd primul set dupa un break tarziu obtinut de adversarele acestora (5-7).

21:49 A inceput meciul cu Serena Williams la serviciu. Un prim game obtinut de lidera mondiala fara prea mult efort.

21:38 Niculescu si Serena au intrat pe terenul central de la Miami. Meciul va incepe in cateva momente. Dincolo, la dublu, Halep si Dulgheru egaleaza la patru in primul set dupa o serie de trei game-uri la rand.

21:35 Halep si Dulgheru recupreaza break-ul cu un game la zero pe serviciul advers (3-4).

21:27 Intre timp Hantuchova si Kanepi s-au desprins la 4-1 cu un nou break.

21:24 Jo-Wilfried Tsonga il invinge pe americanul Tim Smisczek si pe terenul central meciul care urmeaza este cel dintre Monica Niculescu si Serena Williams.

21:16 Halep si Dulgheru incep cu un break (1-0), dar cedeaza la serviciu in game-ul urmator.

21:14 A inceput meciul de dublu dintre perechile Simona Halep/Alexandra Dulgheru si Daniela Hantuchova/Kaia Kanepi.

Partida celor doua ar fi trebuit sa inceapa la ora locala 20:00 (2:00 noaptea in Romania), dar nu s-a putut juca din cauza precipitatiilor abundente.

In aceste conditii meciul a fost reprogramat pentru ziua de sambata, fiind a treia partida de pe arena centrala dupa un meci din turneul feminin si un altul din competitia masculina.

Meciul Monica Niculescu - Serena Williams va fi live text pe onlinesport.ro dupa ora 20:00.

Tot sambata revine pe teren Simona Halep, dar in turneul de dublu unde face pereche cu Alexandra Dulgheru. Cele doua le intalnesc in jurul orei 21:00 pe Daniela Hantuchova si Kaia Kanepi.



GAME cu GAME MIAMI OPEN: Monica Niculescu-Serena Williams in turul 2. Simona Halep a jucat la dublu