Turneul Campioanelor

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams. Meci castigat de Halep in doua seturi

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams miercuri de la ora 11:00 a Romaniei. Cele doua jucatoare nu s-au intalnit niciodata in acest sezon, desi la un moment dat, pe durata verii, s-au aflat una langa alta pe locurile 1 si 2 mondial.

LIVE Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2 (Apasati tasta F5 pentru refresh)

Simona Halep o invine pe Serena Williams si obtine cea mai mare victorie din cariera, prima contra unei jucatoare de top 3 mondial.

Simona la serviciu. Primul serviciu intra, Halep urca la fileu dar rateaza voleul (0-15). Vine cadoul de la Serena cumva in compensatie pentru ratarea Simonei de mai devreme (15-15). Primul nu intra, Serena preia initiativa pe al doilea si castiga punctul cu un voleu de sus (15-30). Minge in fileu si Williams are doua sanse de break. Prima este salvata dupa un schimb lung controlat de Halep (30-40). Williams trimite in fileu si ajungem la egalitate. Minge de meci pentru Halep dupa o dreapta scapata afara de Williams.

SET 2, 5-2 Un game controlat acum de Williams. Doua puncte castigatoare si aceasta conduce 30-15. Returul Simonei se duce putin afara. Aceasta solicita reluarea oficiala, dar prima decizie ramane in picioare. Game Williams, dar Simona va servi pentru castigarea meciului.

SET 2, 5-1 Una dintre putinele duble comise de Halep in acest meci vine la 30-30 si astfel Williams are sansa de re-break. Halep recupereaza superb cu o lovitura castigatoare de forehand. Ce revenire pentru Halep. Trei puncte la rand si jucatoarea noastra conduce cu 5-1.

SET 2, 4-1 Williams la serviciu prinde un lob norocos si apoi inchide punctul cu dreapta in diagonala. Vine un serviciu as, doar al doilea pentru Serena (30-15). Halep revine spectaculos si obtine un nou break.

SET 2, 3-1 Punct foarte disputat la 15-15 pe serviciul Simonei. Din pacate mingea Simonei se opreste in fileu, insa astfel de mingi au darul de a o readuce pe adversara in meci. Williams pare din ce in ce mai concentrata. Ca o mare campioana, Halep pune un as in teren la minge de break pentru Williams. Lupta este din ce in ce mai apriga intre cele doua. Halep o obliga pe Serena sa munceasca peste masura si o forteaza sa greseasca. Aflata intr-o permanenta defensiva, americanca trimite afara. Game Halep.

SET 2, 2-1 O noua dubla eroare comisa de Williams, a saptea in acest meci. Halep joaca perfect si castiga punctul cu un forehand in lung de linie. Lovitura de manual care o duce la 30-15 pe serviciul advers. Serena este redusa la tacere, insa fiara din ea se poate dezlantui in orice moment. Doua erori legate de Halep ii aduc Serenei primul game in acest meci. 

SET 2, 2-0 Sunt doua erori la rand comise de Halep si dintr-odata Williams pare reactivata. Strange pumnul si racneste ca o fiara incoltita. Sansa de break pentru americanca, anulata insa de Halep. Mingea Serenei s-a oprit in fileu. Simona o intinde serios pe Williams stanga-dreapta, ataca de fiecare data calculat, cu calm spre disperarea adversarei. O noua sansa de break anulata de Simona. Game castigat de Halep pe serviciul doi si o lovitura de trecere in diagonala. Williams inaintase la fileu, dar a fost tinuita in podea.

SET 2, 1-0 Break reusit de Simona Halep si aceasta ajunge la sapte game-uri la rand. Statistica primului set arata 18 greseli nefortate in dreptul Serenei WIlliams. Una singura comisa de Halep.

11:37 Incepe setul al doilea cu Serena la serviciu. Halep are 30-15. O alearga pe Williams de pe o parte pe cealalta a terenului si americanca trimite in fileu. Sunt alte doua sanse de break pentru Simona.

SET 1, 6-0 Halep serveste impecabil, Serena greseste si sunt trei mingi pentru un 6-0 fabulos. Halep o ademeneste pe Williams cu o scurta, aceasta o ajunge, insa Halep parca ezita sa o execute pe americanca. Avea jumatatea din stanga libera de teren, dar Williams anticipeaza bine. La 40-30 Halep serveste un as si inchide primul set cu 6-0 dupa doar 20 de minute.

SET 1, 5-0 Minge de break, minge de 5-0 ratata de Halep. Returul s-a oprit in fileu, dar Serena continua sa fie in corzi. Break-ul se produce si Halep va servi pentru castigarea primului set. Oamenii din echipa Serenei sunt pur si simplu inmarmuriti pe margine.

SET 1, 4-0 Se aduna erorile nefortate in dreptul americancei. Deja 10 astfel de erori comise de Serena in primele patru game-uri. Halep are 40-0 pe propriul serviciu si inchide game-ul. Dupa primele 12 minute de la debut Halep conduce cu un neverosimil 4-0 in fata liderei mondiale.

SET 1, 3-0 Halep cauta sa o tina pe Williams cat mai in spatele liniei de fund a terenului. O plimba stanga-dreapta si in cele din urma Williams trimite in fileu (15-30). Urca la fileu americanca si se infige la propriu intr-o minge, dar rateaza voleul si sunt alte doua mingi de break pentru Halep. Break Halep, al doilea consecutiv in acest meci.

SET 1, 2-0 Forta incredibila pusa de Serena in returul de serviciu. Halep este surprinsa de lungimea loviturii de forehand (15-15). Doua erori la limita comise de Williams o aduc pe Halep la 40-15. Sunt doua sanse de game. Un nou serviciu bun si Williams returneaza afara. Halep se distanteaza pe tabela in acest inceput ideal de meci.

SET 1, 1-0 Serena incepe cu un serviciu as (15-0). Halep trimite o dreapta bine plasata si o forteaza pe Williams sa comita prima eroare (15-15). O noua eroare comisa de americanca, apoi vine o lovitura spectaculoasa de trecere din partea Simonei si aceasta are minge de break. Serena cauta asul, dar acesta nu mai vine si incheie cu o dubla greseala. Este break reusit de Halep inca din debut. Se aud incurajari puternice "Hai, Simona".

11:13 Incepe meciul cu Serena Williams la serviciu.

11:10 Arbitrul in scaun este Marija Cicak din Croatia.

INFO: Peste 40 de victorii pentru fiecare dintre cele doua jucatoare in acest an. Halep 43, iar Serena 48. Doar sapte infrangeri pentru americanca, 14 in dreptul Simonei. Un singur set a castigat Halep in cele trei confruntari de pana acum cu Serena, in 2011 la Wimbledon.

11:04 Halep este deja la fileu pentru tragerea la sorti. Este nerabdatoare sa inceapa meciul. Serena se lasa asteptata si intr-un tarziu isi face aparitia in fata jucatoarei noastre. Ambasadorul american din Singapore efectueaza tragerea la sorti. Serena castiga si alege sa inceapa meciul la serviciu.

11:02 Cele doua jucatoare intra pe teren. Halep este prima.

11:00 Bun gasit prieteni ai tenisului. Ora marelui meci dintre Simona Halep si Serena Williams a sosit.

Tot aici vom transmite si meciul al doilea al zilei de miercuri din Grupa Rosie a Simonei Halep, cel care incepe la ora 14:30 intre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard.

In ceea ce o priveste pe Simona Halep in fata Serenei Williams, romanca nu a castigat nici un meci din cele trei jucate pana acum. Cu toate acestea, ea a spus luni ca doreste sa faca un meci cat mai bun contra americancei.

[news-110205]

La randul ei, Serena Williams a declarat ca "trebuie sa fiu capabila sa mai castig un meci in aceasta grupa foarte dificila". Williams se lupta cu o accidentare la genunchi. Desi pare ca o duce pe picioare, se poate intampla ca americanca sa cedeze.

De cealalta parte, Halep s-a retras cu o accidentare la picior in China, insa la Singapore a intrat in forta si pare ca este capabila sa salveze a doua parte de sezon mediocra.

Chiar daca va pierde in fata Serenei, jucatoarea noastra poate castiga partida a treia si ultima din Grupa Rosie, cea cu Ana Ivanovic si odata cu aceasta sa se califice in semifinalele Turneului Campioanelor.

Simona Halep poate recupera locul 3 mondial, daca va ajunge in semifinale, iar Petra Kvitova nu se va califica din Grupa Alba.

In semifinale, daca va fi cazul, ramane de vazut cu cine va juca, cine va castiga Grupa Alba, in care pe moment Maria Sharapova a pierdut.



LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams. Meci castigat de Halep in doua seturi