Tenis

GAME cu GAME Simona Halep - Sloane Stephens in sferturi la Miami

Simona Halep a jucat in sferturile de finala de la Miami, contra lui Sloane Stephens, joi dimineata de la ora 2:00.

FINAL Halep - Stephens 6-1, 7-5

Urmeaza pentru Halep semifinala cu Serena Williams, vineri dimineata de la ora 4:00, live text pe Onlinesport.ro

3:26 SET 2 7-5 Halep inchide meciul cu o lovitura senzationala cu forehand-ul in diagonala terenului.

3:21 SET 2 6-5 Rabufnire din partea Simonei Halep in acest game. Halep tine mingea in teren si joaca la asteptarea erorii adversarei. Si tactica a dat roade, Halep reusind break-ul cu o lovitura castigatoare fabuloasa.

3:18 SET 2 5-5 Doua mingi pierdute de Halep pe propria mana de la 40-15. Stephens profita din nou si se agata de acest game extrem de important. Vine un serviciu cu mult efect la care americanca nu are ce face. Stephens greseste si setul intra in prelungiri.

3:11 SET 2 4-5 Stephens nu-si pierde moralul si revine la conducere dupa un game solid de serviciu. Presiunea se muta pe Halep care trebuie sa castige urmatorul game pentru a ramane in set.

3:09 SET 2 4-4 Halep se aduna dupa patru game-uri pierdute si castiga la zero pe propriul serviciu.

3:05 SET 2 3-4 Al patrulea game la rand castigat de Stephens, dupa ce Halep a avut 30-0 pe serviciul advers. Simona incearca sa ramana agresiva, dar comite tot mai multe erori nefortate. Nu mai putin de 13 pana acum in acest set.

3:00 SET 2 3-3 Primele probleme pentru Halep in acest meci. Din ultimele 14 puncte jucate, Halep a castigat doar patru. Stephens are o serie pozitiva si alte doua mingi de break. Americanca revine de niciunde de la 0-3.

2:54 SET 2 3-1 Halep cedeaza primul break in acest meci dupa un scurt moment de slabiciune. Mai degraba o lipsa de concentrare.

2:49 SET 2 3-0 Inca un break adjudecat de Halep dupa ce a castigat trei puncte la rand cu retururi fabuloase.

2:45 SET 2 2-0 Continua seria castigatoare a Simonei dupa un game in care a avut 40-0, dar in care a readus-o pe adversara la un punct distanta dupa doua erori.

2:41 SET 2 1-0 Halep incepe cu un break la zero si continua dominarea autoritara a adversarei.

Statistica primului set:

2:36 SET 1 6-1 Un prim set incheiat rapid de Halep, chiar daca la ultima minge aceasta s-a folosit si de banda fileului. Tenis total din partea Simonei Halep in acest prim act si jucatoarea noastra este la un pas de calificarea in semifinale la Miami, acolo unde o asteapta Serena Williams.

2:33 SET 1 5-1 Inca un break reusit de Simona. Deplasare incredibila a jucatoarei noastre si Stephens n-are nicio reactie.

2:29 SET 1 4-1 Halep n-are nicio problema in a-si castiga serviciul si fanii Simonei isi fac simtita prezenta. Foarte vocali sunt suporterii lui Halep si la acest meci.

2:26 SET 1 3-1 Stephens izbuteste primul sau game dupa ce a reusit trei puncte din serviciul al doilea.

2:22 SET 1 3-0 Inceput furibund din partea Simonei. Aceasta castiga la zero pe propriul serviciu si se distanteaza dupa ce a castigat opt din ultimele zece puncte jucate.

2:20 SET 1 2-0 Halep obtine primul break al meciului, convertind una dintre cele doua sanse pe care le-a avut contra serviciului.

2:16 SET 1 1-0 Primul game ii revine lui Halep dupa prelungiri. Un game de inceput care arata cat de mult sunt dispuse la efort cele doua jucatoare.

2:13 Meciul a inceput cu Halep la serviciu. 

In optimile de finala de la Miami, Simona Halep a invins-o pe Flavia Pennetta cu 6-3 7-5, un meci fabulos prin desfasurarea si intensitatea punctelor.

Halep a transat primul set in favoarea ei dupa 39 de minute la adapostul unui break. Meciul a inceput tare, cu lovituri in forta si raliuri care au facut deliciul spectatorilor.

Inca de la primele mingi s-a vazut ca avem o Simona Halep diferita de ce am vazut pana acum in 2015, o Halep care ne-a amintit de jucatoarea care isi domina adversarele in 2013 si 2014.

Dupa ce a salvat o minge de break la 1-1, Halep a preluat controlul meciului si s-a distantat la 4-2 profitand de o dubla eroare a italiencei la minge de break.

S-a facut 5-2 si din acel punct Pennetta nu a mai reusit decat sa limiteze pierderile intr-un prim set in care a comis 21 de erori nefortate fata de cele doar 16 ale Simonei.

Italianca a jucat mai agresiv la retur in setul al doilea si a reusit nu mai putin de trei break-uri la rand, desi Simona Halep a avut un procentaj de peste 70% pe prima minge de serviciu.

In doua dintre randuri Halep a revenit imediat cu break, dar nu a reusit sa egaleze, iar Pennetta a scapat la 5-2, scor care i-a indreptatit pe multi sa creada ca setul este jucat.

Nu si pe Simona Halep, care si-a pus prosopul in cap, ramanand doar ea cu sine intr-un moment de reasezare a gandurilor, dupa care a revenit pe teren si pe tabela intorcand scorul setului. Au fost cinci game-uri la rand pentru frumoasa noastra campioana si Halep a obtinut calificarea in sferturi.

Urmatoarea adversara este Sloane Stephens, iar daca trece de aceasta va juca in semifinale cu invingatoarea dintre Serena Williams si Sabine Lisicki.

[news-113221]



GAME cu GAME Simona Halep - Sloane Stephens in sferturi la Miami