Tenis

GAME cu GAME Simona Halep in semifinale la Shenzen

Simona Halep a continuat vineri parcursul la Shenzen Open, turneu dotat cu premii totale in valoare de 500.000 de dolari, intalnind-o pe Saisai Zheng in semifinale. 

LIVE Halep - Zheng 6-2, 6-3

7:36 Halep serveste impecabil si se califica in prima finala din 2015 dupa o ora si 27 de minute.

7:33 Halep obtine un nou break si va servi pentru calificarea in finala de la Shenzen (5-3).

7:26 Game la zero castigat de Halep pe propriul serviciu. Un mesaj puternic transmis de SImona adversarei sale (4-3). Zheng lasa impresia ca se misca tot mai greu pe teren.

7:21 Trei mingi la rand de la 0-30 la primire pentru Halep si jucatoarea noastra are minge de break. Zheng salveaza si in cele din urma restabileste egalitatea (3-3).

7:15 Halep simte momentul de presiune din partea adversarei si incearca sa joace cat mai lung in special cu dreapta. Trei sanse de game, moment in care risca pe a doua minge si comite a patra dubla in acest meci (3-2).

7:10 Jocul devine tot mai aspru, dar Halep revine la conducere (2-1) dupa un game in care a accelerat mai mult cu lovitura de dreapta.

7:06 Re-break reusit de Halep si scorul este din nou egal (1-1).

6:52 Halep incepe setul al doilea cu un serviciu solid, dar Zheng se agata de fiecare minge si ajunge la sansa de break. Chinezoaica obtine primul sau break al meciului dupa cel mai spectaculos punct, cu o urcare progresiva la plasa fileului (0-1).

6:48 Se reia jocul cu Zheng la serviciu. Halep returneaza adanc in terenul advers si ataca viguros la fileu castigand primul punct. Dubla greseala Zheng, a doua in acest game, si Halep castiga primul set impotriva serviciului (6-2).

6:42 Meciul este oprit dupa ce chinezoaica a solicitat pauza de vestiar pentru a primi ingrijiri medicale. Ar putea fi vorba de o strategie pentru a taia din elanul Simonei Halep, dar la fel de bine poate fi intr-adevar vorba de o accidentare.

6:40 Doua duble greseli care au urmat altor doua erori nefortate cu dreapta intr-un game pe care Halep il pierde pe propriul serviciu. Zheng solicita interventia fizioterapeutului turneului pentru o problema la spate (5-2).

6:35 Al doilea break obtinut de Halep si la 5-1 jucatoarea noastra va servi pentru castigarea primului set.

6:31 Halep revinee de la 0-30 pe propriul serviciu si consolideaza break-ul obtinut anterior distantandu-se pe tabela. Zheng solicita interventia antrenorului ei (4-1).

6:27 Prima minge de break a meciului este obtinuta de Halep dupa o dubla eroare a adversarei. Un game foarte lung pe serviciul lui Zheng si Halep reuseste sa produca ruptura (3-1).

6:17 Frumoasa lovitura de trecere a Simonei Halep cu dreapta in diagonala scurta a terenului. Nicio sansa pentru Zheng (30-15) si Halep isi castiga serviciul fara probleme revenind in avantaj (2-1).

6:16 Zheng risca mult in debutul partidei pe propriul serviciu si se duce la doua mingi de game. Chinezoaica egaleaza situatia dupa doua jocuri.

6:10 A inceput meciul cu Halep la serviciu si jucatoarea noastra obtine primul game al meciului.

6:05 Bun gasit prieteni ai tenisului. De la aceasta ora urmarim impreuna semifinala dintre Simona Halep si Saisai Zheng.

Meciul dintre Halep si Zheng este primul pe arena centrala la ora locala 12, sase ore mai putin in Romania, astfel ca avem certitudinea ca partida va incepe la ora 6 a diminetii.

In varsta de 20 ani, Saisai Zheng este clasata pe locul 97 in clasamentul mondial. Cele doua jucatoare se vor afla la primul duel direct.

Pana in semifinale Saisai Zheng le-a eliminat pe Alexandra Dulgheru (7-5, 5-7, 6-1), Polona Hercog (6-3, 2-6, 6-2) si pe Zarina Dyas (3-6, 7-6, 6-2).



GAME cu GAME Simona Halep in semifinale la Shenzen