Tenis

GAME cu GAME Simona Halep in finala de la Shenzen

Simona Halep a disputat sambata, live text pe onlinesport.ro de la ora 7:00, prima finala din 2015, la Shenzen in China, contra elvetiencei Timea Bacsinszky.

Halep - Bacsinszky 6-2, 6-2 (Finala de la Shenzen Open)

8:15 Trei mingi de meci pentru Halep. Prima este ratata, dar la a doua Simona inchide meciul si pune mana pe titlul de la Shenzen.

8:11 Doua mingi de break ratate de Halep. Bacsinszky trimite in fileu si ii ofera Simonei alta sansa de break. Elvetianca ridica mult mingea, dar nu este o tactica prea folositoare. Halep are 5-2 si va servi pentru al 9-lea titlu din cariera.

8:07 Joc de inalta calitate etalat de Simona in aceasta finala. Cel mai bun tenis al ei din aceasta saptamana inaugurala a sezonului 2015. Halep se distanteaza la 4-2 dupa ce Bacsinszky ataca in afara terenului serviciul doi al Simonei.

8:02 Minge de break Halep dupa cel mai spectaculos punct al finalei, un punct obtinut cu un rever castigator in diagonala. Halep urca spre fileu, intalneste mingea devreme si castiga pe serviciul advers cu un nou punct castigator (3-2).

7:58 Halep isi castiga serviciul dupa un game in care a beneficiat de doua erori nefortate din partea adversarei si a finalizat cu un voleu castigator din alergare (2-2).

7:54 Primele greseli mai evidente isi fac loc in jocul Simonei, iar Bacsinszky se agata de fiecare punct si revine la conducere (1-2).

7:51 Halep nu sta prea mult pe ganduri si egaleaza rapid printr-un game la zero. Ultimul punct adjudecat cu un rever castigator in lung de linie.

7:47 Sanse de break pentru Halep in debutul setului secund, trei la numar. Primele doua salvate de Timea, care continua seria si ajunge la avantaj. Game pentru Bacsinszky de la 0-40.

7:45 Incepe setul al doilea, cu Bacsinszky la serviciu.

7:42 Trei mingi de set pentru Halep. Prima este salvata de elvetianca dupa un retur trimis lung. A doua minge nu mai este ratata si Halep se impune fara nicio probleme in acest prim set (6-2).

7:36 Halep joaca fara eroare si se apropie la un singur game de castigarea primului set (5-1). Nimic de facut pana acum din partea lui Bacsinszky.

7:32 Fileul o ajuta pe Simona si aceasta ajunge la minge de break de la 0:40. Bacsinszky trimite in fileu si in mod clar ii tremura mana in aceasta finala. Break Halep (4-1).

7:28 O minge obtinuta la limita in urma unui challenge si un altul reusit din serviciu o mentin pe Halep la doua lungimi in fata (3-1).

7:23 Bacsinszky are noroc cu o rama si obtine primul sau game in aceasta finala. Halep pastreaza avantajul unui break (2-1).

7:19 Halep o ia tare pe Bacsinszky si o tine la respect cu un serviciu bine plasat (2-0).

7:15 Debut cum nu se poate mai bun pentru Halep, care profita de una dintre cele doua sanse de break (1-0).

7:12 Incepe finala de la Shenzen cu Bacsinszky la serviciu.

7:08 Bun gasit prieteni ai tenisului. Simona Halep joaca finala de la Shenzen la aceasta ora impotriva favoritei 8, Timea Bacsinszky.

In finala de duminica, a 15-a din cariera, Halep o va intalni pe Timea Bacsinszky, a 8-a favorita a turneului de la Shenzen.

Jucatoarea din elvetia a invins-o surprinzator pe cehoaica Petra Kvitova, a 2-a favorita, cu 6-4, 6-4.

Halep si Bacsinszky s-au mai intalnit o singura data, in 2010, la un turneu ITF din Belgia, unde jucatoarea noastra s-a impus in doua seturi.

Halep are opt titluri in cariera, ultimul fiind obtinut in iulie 2014 pe zgura de la Bucuresti.



GAME cu GAME Simona Halep in finala de la Shenzen