Tenis

GAME cu GAME Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal. Set decisiv intre cele doua

Simona Halep a jucat sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montreal contra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

FINAL Halep - Kerber 6-0, 3-6, 6-2

SET 3 (6-2) Trei mingi de meci pentru Halep pe serviciul advers. Toate sunt ratate, dar Halep se apara extraordinar si in cele din urma inchide meciul in acest game, pe serviciul lui Kerber.

SET 3 (5-2) Kerber ataca in disperare de cauza la fileu, dar este imediat prinsa in asa numita zona a nimanui si pedepsita de Halep.

SET 3 (4-2) Halep ajunge o scurta la fileu si castiga game-ul pe serviciul lui Kerber. Aplauze si din partea nemtoaicei.

SET 3 (3-2) Al treilea game la rand obtinut de Halep. Este randul jucatoarei noastre sa treaca la conducerea partidei. Kerber isi cheama antrenorul pentru a gasi o noua tactica.

SET 3 (2-2) Break Halep! Jucatoarea noastra anuleaza avantajul adversarei si profita de serviciul slab al numarului 2 mondial.

SET 3 (1-2) Halep insista cu lovitura de rever liftat in diagonala si pana la urma scoate eroarea lui Kerber.

SET 3 (0-2) Eroare incredibila comisa de Halep dupa o urcare la fileu. Kerber era impinsa mult in spatele terenului si Simona avea la indemana o simpla formalitate pentru a inchide punctul. Trimite afara si arata prin aceasta ratare ca este foarte incordata.

SET 3 (0-1) Halep se grabeste si comite eroare dupa eroare. Kerber incepe decisivul cu un break si este jucatoarea care controleaza jocul in aceste momente.

SET 2 (3-6) Halep nu izbuteste sa puna probleme pe serviciul lui Kerber si jucatoarea din Germania castiga setul. 

SET 2 (3-5) Kerber revine spectaculos si dupa trei game-uri castigate la rand va servi pentru trimiterea meciului in setul decisiv.

SET 2 (3-4) Doua mingi de break ratate de Halep si Kerber ramane la conducere. Un game important dupa care Darren Cahill coboara la banca Simonei.

SET 2 (3-3) Kerber castiga pentru prima data pe serviciul lui Halep. Pana in acest game nu avusese nici macar o sansa. Halep se enerveaza si arunca racheta la pamant.

SET 2 (3-2) Break reusit de Halep in setul doi, un break care s-ar putea dovedi decisiv pentru soarta meciului.

SET 2 (2-2) Halep egaleaza la doi dupa cel mai spectaculos schimb al meciului. Adusa la fileu de o scurta pusa de Kerber, jucatoarea noastra castiga raliul cu un forehand decisiv in lung de linie.

SET 2 (0-1) Kerber pune primul game pe tabela. In primul set raportul erorilor nefortate a fost de 2-20 in favoarea lui Halep.

SET 1 (6-0) Halep inchide setul cu a treia minge si ii administreaza lui Kerber, numarul 2 mondial, un set la zero.

SET 1 (5-0) Al treilea break obtinut de Halep, nemiloasa pana acum cu cea in fata careia pierdea in acest an de doua ori. 

SET 1 (4-0) Kerber greseste in continuare nefortat si ii face pana acum meciul usor lui Halep. La fel de adevarat este si ca Halep are un nivel foarte ridicat.

SET 1 (3-0) Este randul Simonei sa revina intr-un game la primire de la 0-30. Kerber comite doua duble greseli in acest game si pune pe tabela al doilea break in acest set.

SET 1 (2-0) Un prim game de serviciu de care Halep scapa la mare lupta. Un game in care Kerber a revenit de la 15-40 si a ratat mai multe sanse de break. Schimburi taioase intre cele doua jucatoare.

SET 1 (1-0) Halep incepe in forta cu break dupa un game in care Kerber a servit si o dubla greseala.

20:09 Incepe meciul cu Kerber la serviciu. Halep a castigat tragerea la sorti, dar a ales sa primeasca.

20:05 Jucatoarele au iesit pe teren pentru incalzire.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

HALEP

KERBER

1,55

2,35

Halep conduce cu 3-2 la general, dar cele doua victorii obtinute de Kerber dateaza din acest an. A fost mai intai un 6-2, 6-2 la Cluj in Fed Cup pe suprafata rapid in sala, urmat cu doar cateva saptamani in urma de un mult mai strans 7-5, 7-6 (2) in sferturi la Wimbledon.

Primele trei intalniri directe au fost castigate de Halep, toate pe suprafata hard. Simona Halep nu a mai invins-o pe Angelique Kerber de la Openul Canadei 2015, turneu gazduit de Toronto, cand s-a impus cu 6-3, 5-7, 6-4. Halep a disputat atunci finala.

Fortuna ofera o cota de 3.70 pentru un nou succes in trei seturi obtinut de Simona Halep.

Dupa semifinala de la simplu va urma o pauza de cateva zeci de minute si Halep va reveni pe teren pentru semifinala de la dublu unde, alaturi de Monica Niculescu, vor infrunta perechea slovena Andreja Klepac si Katarina Srebotnik.



GAME cu GAME Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal. Set decisiv intre cele doua