Tenis

Simona Halep a revenit in Romania. Analiza participarii la Australian Open si ganduri pentru meciul de FedCup cu Spania

SImona Halep s-a intors, miercuri, in Romania dupa sfertul de finala jucat la Australian Open. Vedeti mai jos declaratiile pe care le-a acordat jucatoarea noastra la Aeroportul Henri Coanda.

Simona Halep a ajuns dupa ora pranzului in Romania, pe aeroportul Henri Coanda, unde a fost asteptata de parinti, prieteni si fani. Campioana noastra, care s-a oprit in sferturi de finala la Australian Open, a vorbit pe scurt despre parcursul din Australia, pe care il considera unul bun, despre meciul pierdut cu Ekaterina Makarova si despre favorita ei la castigarea titlului.

De asemenea, Halep a facut referire si la intalnirea Romania-Spania din FedCup, meci care va avea loc la Galati pe 7 si 8 februarie, si unde o va intalni pe talentata Garbine Muguruza, jucatoare care s-a oprit in optimi la Australian Open.

Vedeti mai jos declaratiile Simonei Halep, asa cum le-am notat in timp real de la Aeroportul Henri Coanda:

14:06 "Halepeno este un tricou deosebit, il port si eu mare drag si sper sa vedem la Galati cat mai multi suporteri cu ele".

14:05 "Maria Sharapova sau Serena Williams va castiga turneul. Mi-e greu sa spun, pentru ca amandoua joaca bine".

14:05 "La FedCup joc pentru tara mea si voi incerca sa dau tot pentru a castiga. Muguruza este o jucatoare puternica, iar eu am pierdut impotriva ei, asa ca va fi un meci tare".

14:04 "Am spus ca imi doresc sa castig un Grand Slam, dar nu am spus ca merg la acesta sa-l castig. Pe viitor sper sa reusesc"

14:03 "Ma inteleg bine cu Victor Ionita, avem o colaborare foarte buna"

14:03 "A fost o zi proasta, iar ea a jucat un tenis diferit. A fost mai buna decat mine in acea zi".

14:02 Simona Halep: "Nu sunt dezamagita si nu cred ca am iesit repede. Este al doilea an cand fac sferturi la Australian Open si sunt chiar bucuroasa pentru acest rezultat. Nimeni din Romania n-a mai facut sferturi de vreo zece ani. Ii simt pe suporteri ca sunt dezamagiti, dar stiu ca ma inteleg si ii apreciez pentru efortul depus sa ma urmareasca".



Simona Halep a revenit in Romania. Analiza participarii la Australian Open si ganduri pentru meciul de FedCup cu Spania