Tenis

GAME cu GAME Irina Begu in turul 2 la Wimbledon

Irina Begu a jucat astazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci. 

FINAL Begu - Tsurenko 7-5, 6-7 (4-7), 7-5

SET 3, 7-5 A 13-a dubla comisa de Tsurenko. Opt si in dreptul lui Begu, insa nu mai conteaza. Jucatoarea noastra are trei mingi de meci pe serviciul advers. Begu inchide in cele din urma acest meci dupa 2 ore si 45 de minute calificandu-se pentru prima data in turul 3 la Wimbledon.

SET 3, 6-5 Begu pune mare presiune pe Tsurenko dupa un game de serviciu obtinut la zero. 

SET 3, 5-4 Game solid reusit de Begu pe propriul serviciu, un game de incredere care s-ar putea dovedi decisiv in economia partidei.

SET 3, 4-4 Nimic nu s-a decis inca in acest meci. Begu isi ia break-ul inapoi.

SET 3, 3-4 Begu nu reuseste sa se adune. Revine de la 0-30, dar la minge de break pentru Tsurenko trimite in plasa fileului.

SET 3, 3-3 Mingea trimisa afara de Tsurenko si Begu recupereaza break-ul cedat anterior. Practic setul este luat de la zero in acest moment.

SET 3, 1-2 Tsurenko face break-ul dupa 20 de minute de la intrarea in decisiv. Begu are nevoie de o reactie rapida pentru a reintra in partida.

SET 3, 1-0 Primul game de serviciu ii revine Irinei Begu, dar la cum paseste pe teren aceasta arata ca inca nu s-a detasat de mingea de meci ratata in finalul setului al doilea.

TIE-BREAK: Begu nu rezista presiunii dupa acea minge de meci ratata si cedeaza acest set secund in 64 de minute.

SET 2, 6-6 Cu greu Begu trimite acest set in tie-break.

SET 2, 5-6 Begu cade moral din pacate dupa mingea de meci ratata. Iroseste doua sanse de break in acest joc si ii ofera practic game-ul cadou lui Tsurenko.

SET 2, 5-5 O prima minge de meci ratata de Begu, iar jucatoarea noastra ajunge in pragul unei crize de nervi dupa ce scurta pe care a pus-o la minge de break este data afara.

SET 2, 5-4 La fel ca in primul set, Begu obtine break-ul in game-ul al 9-lea si are sansa de a servi pentru castigarea meciului.

SET 2, 4-4 Frumos raspuns din partea jucatoarei noastre. Game la zero pe propriul serviciu si pentru a doua oara in acest meci Begu reface o diferenta de doua lungimi.

SET 2, 3-4 Reactie imediata a Irinei Begu. Aceasta isi ia break-ul inapoi profitand de o dubla eroare comisa de Tsurenko.

SET 2, 2-4 Begu isi pierde serviciul intr-un moment extrem de important pentru economia setului secund.

SET 2, 2-2 Este randul lui Begu sa profite de o eroare nefortata a adversarei la 40-30 pe propriul serviciu intr-un moment delicat al jocului.

SET 2, 1-2 Rever castigator gasit in lungul liniei de Tsurenko dupa un prim serviciu foarte bine plasat. Jucatoarea din Ucraina cauta in permanenta lovitura decisiva.

SET 2, 1-1 Begu egaleaza rapid cu un game solid pe propriul serviciu.

SET 2, 0-1 Tsurenko incepe actul al doilea cu un game alb si un lob de efect peste Begu prinsa in fata aproape de fileu.

SET 1, 7-5 Begu castiga primul set dupa 51 de minute. Primul serviciu a intrat bine, iar Irina a facut pasul in fata si a inchis punctul cu un voleu castigator in lung de linie.

SET 1, 6-5 Nici pe Tsurenko nu o ajuta serviciul, astfel ca Begu reuseste al doilea break la rand. Inca o sansa pentru Irina de a termina setul inaintea unui joc decisiv.

SET 1, 5-5 Trei mingi de break salvate de Begu. Serviciul nu o ajuta deloc pe Begu, iar Tsurenko profita de o minge trimisa in fileu si obtine break-ul.

SET 1, 5-4 Begu preia conducerea cu break si va urma la serviciu pentru inchiderea primului set.

SET 1, 3-4 Pentru al doilea game la rand pe serviciul advers Begu o lasa pe Tsurenko sa scape la 40-30 cu o eroare nefortata comisa cu dreapta de aceasta data.

SET 1, 3-3 Dupa un inceput ezitant la serviciu, Begu si-a reglat aceasta "arma" atat de importanta in tenis si castiga acum la zero.

SET 1, 2-3 Begu trimite cu reverul in fileu si astfel Tsurenko revine la conducere pe tabela.

SET 1, 2-2 La 18 minute de la startul partidei Begu restabileste egalitatea. Practic putem spune ca meciul incepe de la acest 2-2.

SET 1, 1-2 Se produce socul de care Begu avea nevoie pentru a intra in meci. Retur formidabil reusit de Irina la minge de break si Tsurenko nu mai ajunge la forehand-ul castigator trimis in coltul terenului.

SET 1, 0-2 Begu isi pierde serviciul inca din startul partidei. Inceput deloc bun pentru Begu, care a gresit mult in primele doua game-uri.

SET 1, 0-1 Tsurenko castiga primul game dupa cinci minute. Un game de lupta in care Begu a revenit de la 15-40 pe serviciul advers.

15:14 Begu a castigat tragerea la sorti, dar a preferat sa primeasca in deschidere. Asadar, Tsurenko incepe la serviciu.

15:10 Cele doua jucatoare se afla la incalzire. Tsurenko a castigat singura intalnire directa cu Begu, in 2014, la Tashkent pe hard. A fost atunci un meci de trei seturi.

15:00 S-a incheiat meciul de pe terenul 16 dintre francezii De Schepper si Gasquet cu victoria celui din urma in trei seturi. Pe acelasi teren urmeaza meciul Irinei Begu.

Begu, numarul 31 mondial si favorita 29 la Wimbledon, va tine steagul sus pentru Romania, dupa eliminarea rusinoasa a Simonei Halep din primul tur.

Jucatoarea noastra o va intalni in meciul de astazi pe numarul 68 WTA, Lesia Tsurenko (Ucraina), in al doilea meci programat pe terenul 16. Inainte se joaca un meci intre doi francezi, Kenny De Schepper si Richard Gasquet.

Daca trece de turul al doilea Begu va bifa cel mai bun rezultat al carierei la Wimbledon, unde a mai trecut o singura data de primul tur, in 2014.

Deja in acest an jucatoarea noastra a stabilit un etalon in turneele de Mare Slem, ajungand pana in optimi de finala la Australian Open.

Toate detaliile despre meci se vor regasi in aceasta pagina.



GAME cu GAME Irina Begu in turul 2 la Wimbledon