Tenis

Ion Tiriac vorbeste despre flagelul pariurilor ilegale in sport

Omul de afaceri a vorbit despre asa zisa mafie a pariurilor din sport si din tenis in special, mai ales ca nu mai departe de inceputul Australian Open intregul fenomen a fost invadat de mai multe acuzatii in acest sens.

"Eu, astazi inca, nu ma duc la o casa de pariuri, pentru ca sunt oarecum conectat cu tenisul prin faptul ca sunt posesor la trei turnee. Este lege ca noi, cei dinauntru, ne tinem afara de treaba asta ca sa nu dam idei", a declarat Tiriac la Digi Sport.

"Tenisul este probabil cel mai propice sport pentru a face pariuri, pe punct, pe game, pe set, pe meci, pe tot ce vrei. Aici e mult mai repede si este live. Am auzit istoria, nu acum, de 4-5-6 ani. Nu am crezut-o si nu o cred nici acum. Nu exista un meci care sa piarda un meci pentru 10.000 de dolari. Daca ii dai 10 milioane ai putea sa-l acuzi. Ca exista in turneele ITF...eu cred ca alea nici n-ar trebui sa fie pe listele de pariori. Sper sa nu existe in tenis. In fotbal e si mai greu. Cum sa aduni 11 la masa si sa le spui sa-si dea cu stangul in dreptul si sa-i lase pe ceilalti sa dea gol", a completat fostul mare tenismen.

La Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului, in acest an un meci a fost scos de pe oferta unei case de pariuri fiind considerat suspect. Aceasta dupa ce pe respectiva intalnire se mizasera sume impresionante.

[news-117552]



Ion Tiriac vorbeste despre flagelul pariurilor ilegale in sport