Indian Wells

Simona Halep s-a antrenat luni la Indian Wells (foto)

Simona Halep s-a antrenat luni la Indian Wells si se pregateste pentru debutul de miercuri sau joi in turul 2 al turneului. Iata imaginile.


Simona Halep se afla in SUA, pentru turneul Indian Wells. Ea si-a aflat luni adversarele, in tragerea la sorti care a avut loc la miezul noptii (ora 0:00 in Romania).

Cap de serie numarul 3, Halep are primul tur liber. In turul doi, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Silvia Soler Espinosa din Spania si o jucatoare venita din calificari.

Halep a intalnit-o recent pe Silvia Soler Espinosa la Galati in meciul de FedCup cu Spania si a invins-o fara nicio problema, cu 6-2, 6-1.

Jucatoarea noastra a fost repartizata in partea de sus a tabloului alaturi de principala favorita Serena Williams si Agnieszka Radwanska.

Aceasta inseamna ca Halep ar putea sa o intalneasca in sferturile de finala pe poloneza Radwanska, cea in fata careia pierdea in semifinale la Indian Wells 2014. Pana la meciul cu Radwanska, Halep ar putea juca in optimi contra cehoaicei Karolina Pliskova, cea pe care a invins-o recent in finala de la Dubai.

In celalalt sfert din partea superioara a tabloului s-ar putea intalni Serena Williams cu Ekterina Makarova, astfel ca Halep va da posibil peste Serena in semifinale.

In partea de jos a tabloului feminin cele doua sferturi ideale arata in felul urmator: Eugenie Bouchard contra Caroline Wozniacki si Maria Sharapova contra Ana Ivanovic.

Indian Wells programeaza primele meciuri din turul 1 pe tabolul principal feminin incepand de miercuri. 

Simona Halep este cap de serie numarul 3, dupa Serena Williams (1) si Maria Sharapova (2). A patra favorita, Petra Kvitova a parasit saptamana trecuta competitia, iar pozitia sa a fost luata de Caroline Wozniacki.



Simona Halep s-a antrenat luni la Indian Wells (foto)