Indian Wells

Simona Halep merge la Indian Wells

Simona Halep va participa la Indian Wells, fiind refacuta dupa mica accidentare suferita pe durata turneului castigat la Dubai. 

Pe 11 martie incepe turneul de la Indian Wells, iar Simona Halep va fi acolo, a anuntat joi prepartorul fizic al jucatoarei, Teodor Cercel.

''Ma simt bine, am facut pauza, recuparare. Nu mai am dureri si acum sunt suta la suta pregatita. Am fost putin trista ca nu am jucat la Doha, dar am obtinut un titlu important care imi da incredere pentru turneele viitoare'', a spus Simona Halep la Dolce Sport inaintea plecarii spre Statele Unite.

Simona Halep va fi cap de serie numarul 3, dupa Serena Williams (1) si Maria Sharapova (2).

In 2014, jucatoarea din Romania a ajuns in semifinale la Indian Wells si a urcat pe locul 5 gratie acelui succes. Anul acesta va avea de aparat 390 de puncte in turneul american dotat cu premii de 6 milioane de dolari.

Simona Halep a castigat in acest an doua turnee, cel de la Shenzhen (China) si pe cei de la Dubai. In ciuda unor mici probleme fizice, romanca a castigat la pas turneul din zona araba, insa a decis dupa aceea sa nu participe la Doha, pentru a se recupera total, ceea ce a si reusit. 

In cadrul turneului de la Indian Wells, desfasurat pe hard, vor veni jucatoare de top. In afara de cele amintite mai sus, vor fi prezente Petra Kvitova, Ana Ivanovic, Agnieszka Radwanska, Eugenie Bouchard si Caroline Wozniacki.

Pe tabolul principal ar trebui mai apar si alte doua romance: Irina Begu si Monica Niculescu. Prima ar putea sa nu joace, fiind accidentata.

In 2014, turneul a fost castigat de Flavia Pennetta, iar in 2013 de Maria Sharapova.



Simona Halep merge la Indian Wells