Tenis

Halep invinsa neasteptat in primul tur la Paris

Simona Halep a fost eliminata neasteptat miercuri seara de la turneul de la Paris, acolo unde era cap de serie numarul cinci, chiar din primul tur.

Favorita numarul 5 la turneul de la Paris, Halep a pierdut, miercuri, in primul tur, in fata reprezentantei gazdelor Kristina Mladenovic, cu 6-7 (1), 4-6.

Primul set a stat sub semnul echilibrului si Halep a avut de doua ori avantaj cu break, insa de fiecare data nu a reusit sa dubleze si a fost egalata.

Halep a servit pentru castigarea setului la 6-5, insa Mladenovic a facut repede rebreak si astfel s-a ajuns intr-un tie-break in care frantuzoaica a facut legea impunandu-se cu 7-1.

[news-104343]

Mladenovic a rupt echilibrul la 3-2 in setul secund, dar Halep a raspuns imediat si a egalat scorul contra serviciului, pentru a trece ulterior la conducere, scor 4-3.

Erorile nefortate adunate in dreptul lui Halep au cantarit decisiv in economia jocului, iar Mladenovic a reusit un nou break si a servit pentru castigarea meciului la 5-4.

Desi a venit la randul sau din Australia unde a disputat si castigat finala turneului de dublu mixt de la Melbourne, Mladenovic a aratat mai proaspata si mai conectata la meciul din arena Pierre de Coubertain.



Halep invinsa neasteptat in primul tur la Paris