Billie Jean King Cup

Sorana Cirstea califica Romania in Grupa Mondiala II a Fed Cup

De sase mingi de meci a avut nevoie Sorana Cirstea pentru a se impune impotriva Bojanei Jovanovski in trei seturi, dupa mai bine de doua ore de joc, cu 6-2, 6-7 (7), 6-3.

Primul set nu a avut istoric si a fost adjudecat in doar 37 de minute de Cirstea cu doua break-uri avans. 

Cirstea si-a pierdut serviciul in debutul setului al doilea, dar a revenit si s-a distantat la 5-2, scor la care a ratat primele doua mingi de meci contra serviciului.

Jucatoarea noastra a mai avut o sansa importanta la 5-4 si 30-0, moment cand emotia inchiderii meciului a apasat asupra moralului Soranei Cirstea, iar sarboaica a profitat si a echilibrat disputa.

S-a ajuns in cele din urma la tie-break, unul in care Cirstea a comis nu mai putin de trei duble greseli si in final a pierdut cu 9-7.

Cunoscuta drept o jucatoare de moral, Cirstea nu a acuzat socul pierderii setului al doilea si a debutat cu un break pe care l-a pastrat pana in game-ul sase. Jovanovski a egalat la trei, dar avea sa fie ultimul sa game in acest meci.

[news-106370]

Cirstea s-a impus in cele din urma, la mare lupta, cu 6-3, si a adus Romaniei punctul victoriei si al calificarii in Grupa Mondiala II.



Sorana Cirstea califica Romania in Grupa Mondiala II a Fed Cup