Billie Jean King Cup

Simona Halep ramane motivata lui Australian Open. Se gandeste la Fed Cup

Dupa ratarea de la Australian Open, unde a fost eliminata in chiar primul tur de chinezoaica Shuai Zhang, o jucatoare venita din calificari, Simona Halep a revenit in Romania si se gandeste deja la intalnirea cu Cehia din Fed Cup.

“Sunt foarte motivata si imi doresc sa joc bine. Chiar cred ca meciurile de la Fed Cup o sa ma ajute. Nu o sa fie usor, dar cred ca avem o sansa pentru ca nici cehoaicele nu sunt intr-o forma foarte buna”, a declarat Halep la revenirea in tara.

Inca numarul 2 mondial, pozitie pe care o poate pierde dupa Australian Open, Halep mai spune ca nu simte nicio presiune inaintea meciului cu Cehia din 6-7 februarie si se arata nerabdatoare sa evolueze in noua Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

“Este un eveniment important pentru tara noastra, dar m-am obisnuit cu presiunea si incerc sa joc si cu ea. Vreau sa ma maturizez cat mai mult si sa fiu in forma buna”, a mai spus Halep.

Meciul Romania-Cehia se joaca in 6 si 7 februarie la Cluj-Napoca si conteaza pentru turul intai din Grupa Mondiala I a Fed Cup.

Simona Halep nu a facut parte din lotul Romaniei la intalnirea din deplasare cu echipa Canadei, in aprilie 2014, preferand sa ramana in Europa pentru a pregati turneul de la Roland Garros. Romania a invins atunci Canada cu Irina Begu, Monica Niculescu si Andreea Mitu calificandu-se in Grupa Mondiala I.



Simona Halep ramane motivata lui Australian Open. Se gandeste la Fed Cup