Billie Jean King Cup

Halep pierde cu Ivanovic

Ana Ivanovic mentine Serbia in meciul de la Bucuresti cu Romania din barajul pentru Grupa Mondiala II, dupa ce a invins-o in doua seturi pe Simona Halep, numarul unu din echipa tricolora.

Revenita pe teren dupa mai bine de o ora de la finalul confruntarii cu Bojana Jovanovski, Halep s-a lovit de o ofensiva continua din partea Anei Ivanovic, jucatoare al carui cel mai mare succes din cariera a venit pe zgura.

“Am jucat mai bine decat ieri si am reusit victoria. Inca avem sanse la calificare”, declara Ivanovic dupa meciul cu Halep.

Fosta lidera mondial a inceput in forta partida de pe Centralul de la BNR si a condus rapid cu 2-0, insa Halep a dat repede replica si trecut in avantaj, scor 3-2.

Momentul decisiv al primului set s-a consumat in jocul sase, cand Halep a avut sansa sa se distanteze la 4-2, insa a ratat-o si Ivanovic a egalat la trei.

Din acel moment sportiva numarul din echipa Serbiei si-a adjudecat nu mai putin de sase game-uri la rand si a fost de neoprit pana in jocul trei al setului secund.

Halep a inceput cursa de recuperare, a trecut in avantaj dupa trei game-uri consecutive adunate in dreptul sau, insa nu a reusit sa se desprinda si meciul a intrat intr-o faza de care pe care.

De la 4-3 in favoarea sa, Halep si-a pierdut serviciul si s-a ajuns la 5-4 pentru Ivanovic. Aflata la primire, Halep s-a redresat si a egalat la cinci, pentru a conduce din nou, scor 6-5.

S-a ajuns in cele din urma intr-un tie-break dominat si castigat de Ivanovic, cu 7-2, iar Serbia inca mai spera la Bucuresti, in timp ce sperantele Romaniei se leaga de evolutia Soranei Cirstea in ultimul meci de simplu.

[news-106365]



Halep pierde cu Ivanovic