Billie Jean King Cup

Fed Cup: Simona Halep a facut un efort supraomenesc

Simona Halep a fost la un pas sa nu poata juca in meciul de Fed Cup dintre Romania si Serbia, castigat cu 4-1. Dezvaluirea a fost facuta marti de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

Cosac a declarat ca Simona Halep a suferit o accidentare inaintea partidei, iar prezenta ei pe teren a fost pusa sub semnul intrebarii pana la ora meciurilor.

"Simona este un sportiv desavarsit, este o nationalista convinsa. Foarte putina lume stie ca in lunea dinaintea reunirii lotului a avut o entorsa. A stat 4-5 zile, n-a facut niciun fel de miscare. Noi cu totii tremuram daca va putea juca sau nu. S-a dus la tratament si m-a asigurat ca va juca si intr-un picior daca e nevoie. Indiferent ce se intampla, va lupta impotriva Serbiei. Ea a declarat ca s-a refacut complet, dar sa stai 4 zile, sa nu faci niciun fel de efort si sa vii in teren si sa joci la aceasta intensitate... Nu i-a fost usor”, a spus Cosac pentru Dolce Sport.

Simona Halep a castigat un meci de simplu, dar l-a pierdut pe al doilea. Romania s-a impus in fata Serbiei cu 4-1 si s-a calificat in Grupa a II-a Mondiala a Fed Cup, acolo unde si va afla adversarul pe 4 iunie.

[news-106380]



Fed Cup: Simona Halep a facut un efort supraomenesc