Billie Jean King Cup

Fed Cup: Irina Begu asteapta sustinerea romanilor din Canada

Irina Begu, lidera echipei de Fed Cup a Romaniei la intalnirea de baraj cu Canada, a declarat ca asteapta o prezenta numeroasa din partea suporterilor romani, chiar daca meciul se disputa la mii de kilometri departare de casa.

"La Galati (n.r. - la intalnirea cu Spania), publicul ne-a ajutat foarte mult. Datorita lor am castigat acel meci de dublu. Sper sa avem si aici sustinatori multi care sa ne incurajeze. Conteaza foarte mult ajutorul lor", a spus Begu, informeaza pagina de Facebook Romania Fed Cup Team.

"E frumos sa jucam in echipa. Fiind un sport individual, in care noi avem grija de noi insine, acum e cu totul altceva, trebuie sa ne gandim la toata echipa. Intervine spiritul de echipa, care in timpul anului ne lipseste. De cateva ori pe an vine o perioada cand nu luptam numai pentru noi, ci reprezentam tara facand parte dintr-o echipa", a spus la randul sau si Alexandra Dulgheru, a doua jucatoare care va evolua la simplu pentru echipa noastra.

Raluca Olaru, una dintre jucatoarele care va intra in partida de dublu a spus: "Conditiile sunt bune, incercam sa ne acomodam cu suprafata, echipa este OK. Ne antrenam, ne pregatim... Ma bucur foarte mult ca am revenit in echipa. Abia astept meciurile."

Arena Maurice Richard din Montreal va gazdui, sambata si duminica, meciurile confruntarii Canada-Romania din barajul pentru Grupa Mondiala.

Invingatoarea va evolua sezonul viitorul in grupa de elita a tenisului mondial feminin, iar invinsa va cobori in Grupa Mondiala II.

La gazde lidera este Eugenie Bouchard, numarul 7 mondial, in timp ce la noi lipsesc Simona Halep si Monica Niculescu.



Fed Cup: Irina Begu asteapta sustinerea romanilor din Canada