Billie Jean King Cup

Cirstea: “La FedCup oricine poate sa invinga pe oricine”

Sorana Cirstea, numarul doi in echipa de FedCup a Romaniei, este increzatoare intr-o evolutie buna contra Serbiei la finalul acestei saptamani in barajul de calificare in Grupa Mondiala II.

"Pe hartie am picat cu cea mai grea echipa. Intr-un fel este bine ca vine doar Ana Ivanovic, dar si Bojana Jovanovski este o jucatoare periculoasa. Noi insa ne focalizam nu atat pe adversar, cat mai mult pe noi. In FedCup oricine poate sa bata pe oricine. Suntem foarte incantate ca am reusit sa aducem echipa pana aici. Vom da ce avem mai bun pentru a obtine un rezultat bun", a spus Cirstea intr-o conferinta de presa.

Componenta a echipei de FedCup a Romaniei inca de la varsa de 16 ani, Sorana Cirstea a mai vorbit si despre relatia de prietenie pe care o are cu Ana Ivanovic, lidera echipei Serbiei.

"Toata lumea stie ca Ana (n.r. - Ivanovic) este prietena mea, insa fiecare suntem ca la serviciu cand intram pe teren. Dupa ce se termina meciul ne strangem mana si suntem cele mai bune prietene. Poate imi este mai usor sa joc impotriva ei la FedCup pentru ca fac parte dintr-o echipa", a mai spus Cirstea.

In legatura cu o presupusa usoara accidentare care ii pune probleme in aceste zile, Cirstea nu a dorit sa intre in amanunte si afirma ca este cu tot sufletul alaturi de echipa Romaniei.

"Nu voi intra in detalii daca ma simt bine sau nu. Sunt cu sufletul aici si prioritatea mea este sa dau tot ce pot. Incerc sa nu ma focalizez nu pe rezultat, ci pe lucrurile care vor duce la un rezultat pozitiv", a completat Sorana Cirstea.

Toate meciurile intalnirii Romania-Serbia vor fi live text pe Onlinesport.ro sambata si duminica de la ora 12:00.

[news-106279]



Cirstea: “La FedCup oricine poate sa invinga pe oricine”