Tenis

Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep

Simona Halep a abandonat, duminica, in primul tur la Openul Chinei de la Beijing, turneu WTA Premier Mandatory unde jucatoarea noastra era principala favorita. Participarea la Turneul Campioanelor este pusa sub semnul intrebarii.

Halep s-a retras la scorul de 5-4 in favoarea ibericei Lara Arruabarrena, jucatoare venita din calificari, dupa ce la jumatatea setului solicitase interventia fizioterapeutei.

"Am dureri la tendonul lui Ahile. E mai rau decat am crezut initial. M-am gandit ca sunt bine si ca pot juca, dar nu a fost asa. Nu vreau sa fortez si sa sufar o accidentare mai grava. Asa sper sa ma recuperez repede si sa fiu sanatoasa la urmatorul turneu. Am simtit dureri usoare la Guangzhou, putin mai mari la Wuhan, iar aici a fost cel mai rau", a spus Halep, informeaza site-ul WTA.

"Am nevoie de cateva zile de pauza. Toti jucatorii au accidentari usoare in cursul unui an, deoarece jucam multe meciuri. Sper sa pot juca la Turneul Campioanelor, acesta a fost obiectivul meu din acest an", a adaugat Halep.

Pentru Simona Halep a mai ramas un singur turneu in acest sezon si poate cel mai important de pana acum, Turneul Campionelor din Singapore unde va fi principala favorita in absenta Serenei Williams.



Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep