Tenis

De astazi, tricoul Simonei Halep nu va mai fi alb

Simona Halep a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, semnarea unui contract in valoare de 500.000 de euro cu lantul de magazine Dedeman. Scriam la Wimbledon ca Simona Halep era printre singurele sportive care jucau cu maieul alb, insa pana la urma lucrurile s-au miscat in Romania, iar ea are un sponsor. Si, asa cum era ideal si pentru ea dar s pentru sponsor, unul local, o companie romaneasca.

Noul sponsor al Simonei Halep este firma Dedeman, lantul de magazine cu cele mai mari vanzari din Romania pe segmenul materiale de constructii si bricolaj, cel care prin vanzarile foarte bune i-a bagat in faliment pe cei de la Obi.

Dedeman are vanzari pe care adunate nu le depasesc Hornbach, fostul Bricostore, Leroy Merlin si altii de pe segment.

Dedeman ii va oferi Simonei Halep 500.000 de euro pe o durata care nu a fost facuta publica si va aparea pe tricolul jucatoarei, la meciurile din turnee.

[news-107925]

"Ii felicit pe cei de la Dedeman ca au ajuns numarul 1 in Romania. La fel si eu vreau sa ajung numarul unu in lume", a spus Simona Halep, in cadrul conferintei de presa.

Cei de la Dedeman au anuntat cu aceasta ocazie ca vor construi cate un teren de tenis pentru fiecare magazin nou. Cum planul lor este sa deschida 13 magazine noi, atunci vor aparea si 13 terenuri de tenis.

Halep a anuntat si planul sau pentru turneele de vara. Ea a spus ca va merge in SUA in luna august acolo unde va evolua la Cincinnati, New Haven si US Open.

"Voi incerca sa castig cat mai multe puncte pentru a ajunge la Turneul Campioanelor", a mai spus jucatoarea noastra.

Simona Halep a castigat peste 5 milioane de dolari din cariera de tenis, dintre care trei milioane doar in 2014.

Halep se afla pe locul 3 WTA, dar ar putea face pasul curand, in august, pe locul 2, urmand apoi sa atace pozitia 1 a Serenei Williams, cea care pare sa aiba alte prioritati in afara de tenis, cum ar fi bautura, distractia cu cate doi barbati sau prinsul inghetatei cu gura din zbor.



De astazi, tricoul Simonei Halep nu va mai fi alb