Cupa Davis

Tecau si Mergea explica infrangerea neasteptata cu Slovacia

Punctul de la dublu l-am fi pus dinainte in dreptul Romaniei tinand cont de renumele lui Horia Tecau si Florin Mergea, doi jucatori care insa nu s-au regasit in fata unor slovaci aflati in premiera unul langa celalalt la dublu.

"N-a fost ziua noastra si mereu am fost cu un pas in urma. Ei au jucat din ce in ce mai bine. La 6-5 am facut eu doua duble pe care nu trebuia sa le fac. Ne-ar fi ajutat un meci in plus pe zgura, la antrenamente am mers bine, insa astazi nu a fost sa fie", a spus Florin Mergea la postul public de televiziune.

La randul sau, Horia Tecau, recent campion pe iarba la Wimbledon, nu si-a putut ascunde mahnirea pentru pierderea meciului.

"Sunt dezamagit de rezultat si de modul in care am jucat unele puncte. Am gresit mult pe retur, mai ales pe al doilea serviciu. Au servit bine, mai ales Zelanay. Cred ca primul set a fost foarte important, mai ales ca am avut o minge de break. Am avut suficiente zile sa ne acomodam", a spus Tecau.

Cei doi pierdut in fata slovacilor Martin si Zelenay, cu 5-7, 3-6, 3-6, iar Romania este condusa cu 2-1 inaintea ultimelor doua meciuri de simplu.

Duminica, de la ora 13:00, Marius Copil are misiunea de a-l invinge pe liderul Slovaciei, Martin Klizan, pentru a pastra Romania in cursa locului la barajul Grupei Mondiale.



Tecau si Mergea explica infrangerea neasteptata cu Slovacia