Cupa Davis

S-au pus in vanzare biletele la Romania-Suedia

Federatia Romana de Tenis a pus in vanzare prin intermediul unui site specializat biletele de acces la meciul de Cupa Davis dintre Romania si Suedia programat intre 12 si 14 septembrie la Arenele BNR din Bucuresti.

Biletele pentru intalnirea Romania – Suedia, contand pentru play-off turului 1 al Grupei I, Zona Euro/Africana din cadrul Cupei Davis, vor fi disponibile pe site-ul www.eventim.ro si in reteaua magazinelor partenere, iar la casa de bilete de la Arenele BNR, in saptamana competitiei, anunta site-ul FRT.ro

Pretul unui bilet in tribuna este de 35 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri- 12.09, sambata- 13.09 si duminica- 14.09) este de 80 de lei.

Pentru elevi, studenti si pensionari, pretul unui bilet in tribuna este de 20 de lei pe zi, iar abonamentul este 50 de lei. Pentru aceasta categorie, accesul in arena se va face pe baza biletului achizitionat si a actului doveditor (legimatie, carnet). 

Pentru loje, pretul unui bilet este de 100 de lei pe zi, al unui abonament este de 200 lei, iar un abonament pentru o loja intreaga (toate locurile din loja pentru toate cele trei zile) este de 150 de lei/loc. Lojele au locuri de 6, 7, 8 si respectiv 9 locuri. 

[news-108906]



S-au pus in vanzare biletele la Romania-Suedia