Cupa Davis

Marius Copil restabileste egalitatea in meciul cu Suedia

Romania se afla la egalitate cu Suedia dupa prima zi a intalnirii de baraj pentru ramanerea in Grupa I a Zonei Euro-Africane.

Marius Copil a restabilit egalitatea si a adus punctul Romaniei printr-o victorie categorica obtinuta in fata lui Elias Ymer, un jucator care nu a emis prea multe pretentii.

Copil, viitorul echipei de Cupa Davis a Romaniei, a controlat disputa inca de la prima minge si s-a impus in final, cu 6-2, 6-3, 6-2.

Serviciul puternic, principala arma a lui Copil, a fost dublat in acest meci de o disponibilitate extraordinara la efort si un joc tactic bine pus in teren la punctele stranse.

Un meci de doua ore fara cateva minute care readuce Romania la egalitate cu Suedia (1-1), Adrian Ungur, liderul echipei noastre, a pierdut surprinzator in trei seturi in fata lui Christian Lindell.

Chiar daca nu mai putem castiga disputa dupa primele doua zile, asa cum isi dorea capitanul nejucator Andrei Pavel, Romania este acolo in calcule pentru un succes duminica.

Meciul de dublu programat sambata devine astfel crucial pentru stabilirea invingatoarei la finalul celor trei zile de competitie, iar Horia Tecau si Florin Mergea au prima sansa de a aduce Romania in avantaj.

In cazul unui 2-1 pentru tricolori la finalul meciului de sambata am mai avea nevoie de un singur punct din doua sanse duminica, iar pe racheta lui Ymer este o mare paine de mancat.

[news-109309]



Marius Copil restabileste egalitatea in meciul cu Suedia