Cupa Davis

Cupa Davis, Ucraina - Romania 3-1. Romania eliminata

Apasati aici pentru a revedea meciul de Cupa Davis dintre Romania si Ucraina, pierdut cu 3-1.

FINAL Serghei Stahovski - Victor Hanescu  3-6 6-3 6-2 6-3

Game, set si meci, Romania este eliminata si trebuie sa joace cu Letonia ca sa ramana in Grupa Euro-Africana. Va multumim pentru atentie si cam asta a fost.

[news-104493]

SET 4 GAME 9 Hanescu serveste ca sa ramana in meci. Anuleaza o minge de meci. Stahovski are insa din nou avantaj si minge de meci.

SET 4 GAME 8 Minge de break pentru Hanescu, anulata de Stahovksi, care castiga game-ul si se duce la 5-3.

SET 4 GAME 7 Are minge de break Stahovski, anulata de roman. Hanescu isi castiga in cele din urma serviciul.

SET 4 GAME 5 Isi face serviciul Hanescu, dar este inca in dezavantaj cu un break.

SET 4 GAME 4 Stahovksi isi face serviciul si trece in fata cu 3-1, este pe val.

SET 4 GAME 3 Stahovksi face break si are 2-1.

SET 4 GAME 2 Hanescu trimite in fileu, greseala nefortata, iar Stahovski isi castiga serviciul. 1-1.

SET 4 GAME 1 La 40-30 pe serviciul sau, Hane face dubla greseala. Se chinuie si pana la urma isi face serviciul. Are 1-0.

SET 3 GAME 8 Game alb facut de Stahovski, care ia setul. Hanescu se duce in pauza.

SET 3 GAME 7 Trei mingi de break pentru Stahovksi, care face break.

SET 3 GAME 6 Stahovksi isi face serviciul si are 4-2.

SET 3 GAME 5 30-30 pe serva lui Hane. Isi fara romanul servicilu pana la urma, este condus cu 3-2.

SET 3 GAME 4 La 30-15 pe serva lui Stahovski, Hanescu trimite o dreapta castigatoare, insa arbitrii o vad afara, desi mingea aparut in teren. Scorul devine 40-15, iar Stahovski isi face serva in cele din urma. Hanescu este enervat la finalul gameului, suparat pe acel punct si ca a pierdut un posibil break. Arbitrul de scaun il evidentiaza cu o miscare afirmativa de cap pe arbitrul de linie care a strigat "aut" mai devreme, semn ca a facut bine.

SET 3 GAME 2 Hanescu preseaza pe serva lui Stahovski, dar nu poate face rebreak si e condus cu 2-0.

SET 3 GAME 1 Hanescu se chinuie sa isi faca serva, este 40-40. Minge de break pentru Ucraina, Hanescu trimite in fileu o minge simpla si isi pierde serviciul.

SET 2 GAME 9 Ne fura arbitri, la 30-15 pe serva lui Stahovski Hanescu ia punctul dar se acorda aut. Se face 30-30 si Stahovski isi ia serva si setul 2.

SET 2 GAME 8 Doua mingi de set pentru Stahovski, ambele salvate de Hanescu, aflat la serviciu. Isi castiga Hane serva.

SET 2 GAME 7 Break al lui Hanescu, 5-2.

SET 2 GAME 6 Isi face Hanescu servicul pentru prima oara in set, 5-1.

SET 2 GAME 3, 4 si 5 Stahovski isi ia serviciul si are 3-0, apoi face break si apoi isi castiga iarasi servivul, distantandu-se la 5-0.

SET 2 GAME 1 si 2 Ucraineanul isi castiga serva si are 40-0 pe serva lui Hane pentru ca apoi sa faca imediat break.

SET 1 GAME 9 Hanescu a condus cu 30-15, insa are minge de break acum Stahovski. O salveaza romanul, 40-40 pe serva sa. Avantaj acum Hanescu, egalat, acum are avantaj Ucraina. A treia minge de break salvata de Hanescu, egal, apoi are avantaj. Venit la fileu, Hane trimite prea lung si ii da sansa adversarului sa egaleze. Are acum din nou avantaj Hanescu. Isi face Hanescu serviciul in sfarsit si ia primul set! A fost la un pas sa piarda gameul si sa piarda controlul setului, insa a rezistat bine si l-a castigat.

SET 1 GAME 8 Acum are minge de game Stahovski, anulata de Hanescu. Insa are din nou avantaj adversarul, care de data asta isi castiga serviciul. 5-3 si va servi Hanescu pentru set.

SET 1 GAME 8 Gameul este oprit la 40-30 pentru Hanescu pe serviciul lui Stahovski, care reclama si discuta cu arbitrul legat de o posibina tragere de timp a lui Hanescu. Arbitrul nu considera oportuna cererea si o respinge. Minge de break pentru Hanescu, anulata si aceasta. Este 40-40 dupa cele doua sanse de set ale romanului.

SET 1 GAME 8 Are doua mingi de set Hanescu pe seriviciul ucraineanului, salveaza acesta din urma una.

SET 1 GAME 7 Vine la fileu Hanescu si isi castiga serviviul, are 5-2.

SET 1 GAME 6 Vedem un Hanescu mai hotarat in acest meci, alta era situatia daca lua punctul de vineri, acum juca pentru meci. Se lupta iarasi pe serva lui Stahovski, e 30-30, insa piarde in cele din urma.

SET 1 GAME 5 Hanescu ia gameul al cincilea fara probleme, la zero, are 4-1.

SET 1 GAME 4 Stahovski se lupta sase minute sa isi faca serviciul. Hanescu a revenit de la 40-0 si de doua ori la avantaje, dar a pierdut in cele din urma. 3-1 pentru roman.

SET 1 GAME 3 Hanescu isi face serva. 3-0.

SET 1 GAME 2 Hanescu reusesre breakul, a avut trei mingi de break si a castigat-o pe a treia dupa ce advresarul a trimis afara.

SET 1 GAME 1 Hanescu e condus cu 30-15 pe serva sa. Egaleaza la 30 si apoi isi castiga gameul.

UPDATE 14:08 Meciul sta sa inceapa. Va servi Hane.

UPDATE 14:05 Cei doi jucatori se incalezesc.

UPDATE 11:09 Astazi se joaca meciurile de simplu. De la 14:00 se joaca meciul 4, Serghei Stahovski - Victor Hanescu. Daca bate "Hane", se joaca meciul 5 dintre "eroul" Ilia Marchenko si Adrian Ungur.

[news-104488]

FINAL Denis Molchanov/Sergei Bubka - Horia Tecau/Marius Copil 7-5, 3-6, 4-6, 4-6

GAME, SET si MECI Romania. Tecau si Copil ne mentin in viata la Dnepropetrovsk dupa o prima zi dezastruoasa. Ucraina conduce acum Romania cu 2-1, iar ziua de duminica va fi decisiva. Trebuie sa castigam ambele meciuri de simplu pentru a merge in barajul pentru Grupa Mondiala. Va multumim pentru atentia acordata si va invitam sa ramaneti in continuare alaturi de Onlinesport.ro

SET 4, 3-5 Tecau si Copil se apropie la un game distanta de victorie.

SET 4, 2-4 Copil isi face serviciul mai bine de aceasta data si Romania se distanteaza pe tabela. Victoria este tot mai aproape.

SET 4, 2-3 Break reusit de jucatorii nostri intr-un moment extrem de important. Tecau va servi pentru desprinderea la 4-2. Ar putea fi momentul hotarator al meciului de dublu si chiar al intalnirii la general.

SET 4, 1-1 Copil castiga game-ul de serviciu chiar daca prima minge nu i-a intrat asa cum trebuia. Tecau a fost insa atent la plasa si a rezolvat punctele cu lovituri castigatoare.

SET 3, 4-6 Tecau isi castiga serviciul, nu fara emotii insa, dar important este ca dublul nostru preia conducerea la seturi dupa trei acte. Presiunea va fi acum pe umerii ucrainenilor.

SET 3, 4-5 Rasturnare spectaculoasa de scos in favoarea baietilor nostri. Acestia au egalat la patru, dupa care au facut imediat break si Tecau va servi pentru 2-1 la seturi.

SET 3, 4-3 Ce raspuns din partea lui Molchanov si Bubka. Game la zero pe propriul serviciu dupa ce au fost condusi cu 2-0 si 3-1 in debutul setului.

SET 3, 3-3 Ucrainenii isi iau break-ul inapoi si egaleaza scorul pe tabela intr-un moment in care Tecau si Copil s-ar fi putut distanta la 4-2.

SET 3, 0-2 Tecau si Copil incep tare si setul al treilea cu un break dublat de un game castigat pe serviciul lui Horia.

SET 2, 3-6 Castigam setul pe serviciul lui Tecau cu un game la zero. Romania egaleaza scorul dupa primele doua acte. Totul se reduce acum la o lupta de doua din trei.

SET 2, 0-3 Game alb pe serviciul lui Copil si Tecau inchide cu un smash de langa fileu.

SET 2, 0-2 Inceput bun pentru Tecau si Copil cu un break. Sa speram ca vor reusi sa dubleze avantajul.

SET 1, 7-5 Primul set este adjudecat de perechea ucraineana.

SET 1, 6-5 Break reusit de ucraineni, iar acestia au serviciul pentru a inchide primul set.

SET 1, 5-5 Setul intra in prelungiri. In continuare cele doua echipe se lupta sa-si conserve serviciul.

SET 1, 3-4 Copil isi castiga serviciul dupa ce la un moment scorul a fost 15-40 si cei doi ucraineni au avut posibilitatea de a rupe din nou echilibrul.

SET 1, 2-3 Un game greu pe serviciul lui Tecau, castigat in cele din urma dupa ce ucrainenii au avut minge de break.

SET 1, 1-2 Molchanov si Bubka au luat inapoi break-ul pierdut anterior.

SET 1, 0-2 Break reusit de Tecau si Copil din a treia incercare. Copil a finalizat spectaculos cu un smash din apropierea fileului dupa ce Tecau returnase foarte bine.

SET 1, 0-1 Game alb castigat de ai nostri pe serviciul lui Tecau.

16:16 Incepe meciul cu echipa Romaniei la conducere.

FINAL Ilia Marchenko - Victor Hanescu 4-6, 2-6, 6-3, 7-6 (9-7) 6-4

SET 5 GAME 10 Hane al nostru e condus cu 30-15 pe serva sa. Acum are doua mingi de meci! Hanescu anuleaza una! Dar nu si e pe a doua. Hane al nostru pierde si Ucraina conduce cu 2-0. Superb, Hane!

[news-104472]

SET 5 GAME 9 Pe linie da ucrainianul si are 40-15 pe serva lui. Si-o castiga si are 5-4. Se joace de trei ore si 45 de minute.

SET 5 GAME 8 Serveste "Hane" al nostru. 40-0. Face 4-4 cu un game alb.

SET 5 GAME 7 Are trei mingi de break Hanescu. Ramane cu una. Trimite o dreapta afara si e egalat la 40... Troznete la fileu ucraineanul si are minge de game, insa Hanescu egaleaza. Avantaj din nou Marchenko si apoi castiga. Are 4-3.

SET 5 GAME 6 Hanescu isi castia primul punct pe propriul serviciu, dar apoi le pierde pe urmatoare doua. Dubla greseala si e condus cu 40-15. Trimite in fileu si Marchenko face rebreak...

SET 5 GAME 5 Hanescu plezneste un rever si trece in avantaj pe serviciul adversarului, insa este egalat rapid, 15-15. Doua mingi de break pentru roman! BREAK! Primul break din decisiv e reusit de Hanescu.

SET 5 GAME 4 Hanescu conduce cu 30-0, dar trimite cu sete in fileu, apoi face o dubla greseala. Este 30-30! Minge de break pentru ucrainean, anulata de roman. E randul lui Hanescu apoi sa aiba avantaj, anulat de Marchenko printr-o lovitura cu sete trimisa in diagonala la care nu a ajuns Hanescu. Inca o data Hanescu are avantaj, minge fructificata, 2-2.

SET 5 GAME 3 Marchenko isi ia serviciul cu un game alb. 2-1.

SET 5 GAME 2 Hanescu ia gameul dupa ce a condus cu 40-15. 1-1

SET 5 GAME 1 Ucraineanul ia primul game.

SET 5 Hanescu s-a dus in pauza la vestiare, pentru a se calma si a discuta cu antrenorul sau. Sa vedem daca are vreun efect sau e degeaba.

Marchenko a fructificat prima minge de set, iar Hanescu al nostru nu a fost capabil sa ia o minge de meci din cele trei pe care le-a avut... Ce mai poti spune despre Hanescu, in afara ca trebuie sa se retraga si sa ne lase? Jucatorul acesta, Marchenko, numai fata de jucator de tenis nu are, trebuia batut scurt, or Hanescu  la 2-0 la seturi a lasat-o moale.

SET 4, 7-6 Hanescu are trei mingi de meci, dar este incapabil pentru a inchide partida in favoarea sa. Meciul ajunge intr-un decisiv in care Marchenko porneste cu prima sansa.

SET 4, 6-6 Tie-break in acest set dupa un nou game solid facut de Marchenko. Resurse nebanuite la acest jucator altminteri modest in exprimarea pe teren.

SET 4, 5-6 Un game cu o mare incarcatura pentru economia partidei este castiga de Hanescu. Fiecare punct cantareste enorm in acest moment al jocului.

SET 4, 5-5 Setul intra in prelungiri dupa ce Marchenko si-a castigat la zero game-ul de serviciu. Ucraineanul pare mai proaspat decat Hanescu. Experienta ramane de partea jucatorului nostru.

SET 4, 4-4 Sansa de break ratata de Hanescu. Mai mult decat atat, jucatorul nostru rateaza o scurta si il aduce pe Marchenko la egalitate.

SET 4, 3-4 Hanescu isi castiga game-ul de serviciu si pune presiune pe Marchenko. Ucraineanul este obligat sa-si faca serviciul daca vrea sa ramana in meci.

SET 4, 3-3 Se merge cap la cap in acest set patru. Cei doi jucatori fac diferenta la serviciu.

SET 4, 0-1 Hanescu incepe setul patru cu un game alb pe propriul serviciu.

SET 3, 6-3 Marchenko relanseaza meciului prin castigarea unui set inceput foarte bine de Hanescu. Ucraineanul a ridicat incredibil de mult nivelul jocului si l-a surprins pe Hanescu.

SET 3, 4-2 Gluma se ingroasa pentru Hanescu in acest set. Al doilea break izbutit de Marchenko, jucator care loveste mingea din ce in ce mai puternic.

SET 3, 2-2 Rabufnire de orgoliu din partea lui Marchenko. Acesta il surprinde pe Hanescu si face rebreak.

SET 3, 1-2 Break reusit de Hanescu pe un atac la fileu incercat de Marchenko. Jucatorul nostru l-a pasat pe ucrainean cu un forehand in lung de linie. 

SET 2, 2-6 Hanescu inchide setul al doilea in stil de mare campion cu un serviciu as.

SET 2, 1-4 Break dupa break reusit de Hanescu si de acum devine tot mai clar ca acest Marchenko si-a epuizat cutiuta cu surprize si devine tot mai previzibil. Ucraineanul si-a pierdut serios busola si incepe sa "bubuie" mingile.

SET 2, 1-3 Hanescu ia distanta fata de Marchenko, iar ucraineanul sta din ce in ce mai mult cu limba pe afara. Poate fi amuzant, insa este un semn clar de oboseala si frustrare.

SET 2, 1-2 Se inmultesc greselile in jocul lui Marchenko si Hanescu este acolo pentru a profita. Break reusit de conationalul nostru dupa o dreapta a lui Marchenko in afara terenului. Ucraineanul si-a aruncat racheta pe pamant dupa strigatul de OUT al arbitrului de margine.

SET 2, 1-1 Game foarte important salvat de Hanescu. Nu mai putin de patru sanse de break a avut Marchenko, dar Hanescu si-a pastrat calmul si a facut diferenta cu serviciul. Un game care poate lasa urme in moralul jucatorului ucrainean. Marchenko pare din ce in ce mai obosit.

SET 2, 1-0 Ucraineanul incepe setul secund cu un serviciu solid si face game-ul cu un as. Doar serviciul si dreapta il tin pe Marchenko in meci, jucatorul gazdelor fiind mult sub Hanescu la nivel tehnic.

SET 1, 4-6 Primul set ii revine lui Hanescu dupa un game zece disputat in care Marchenko a avut chiar minge de break. Serviciul l-a ajutat enorm pe Hanescu sa iasa din incurcatura si a finalizat cu forehand-ul in diagonala terenului.

SET 1, 3-5 Hanescu isi face serviciul si dubleaza break-ul luat mai devreme. Pentru prima data jucatorul nostru se desprinde la doua lungimi.

SET 1, 3-4 Minge de break pentru Hanescu la 3-3. Excelent finalizeaza Victor cu forehand-ul in diagonala. Break Hanescu in clasicul game sapte si jucatorul noastru are prima sansa la castigarea primului set.

SET 1, 3-2 Cu acest Marchenko nu este de glumit si Hanescu nu are deloc un meci usor. 

SET 1, 1-1 Re-break reusit de ucrainean dupa o dubla greseala comisa de Hanescu in cel mai nefericit moment. Anterior Hanescu incercase serviciu voleu, dar Marchenko a raspuns si el cu o urcare la plasa pe mingea a doua a lui Hane.

SET 1, 0-1 Hanescu incepe bine, cu un break si pune presiune pe adversarul sau inca din debutul meciului.

16:39 Incepe meciul cu Marchenko la serviciu.

[news-104465]

FINAL Serghei Stahovski - Adrian Ungur 6-3, 6-1, 6-4

16:02 FINAL. Stahovsky profita de prima minge de meci si inchide partida cu Adrian Ungur dupa un duel electrizant la fileu. Urmeaza confruntarea dintre Ilia Marchenko si Adrian UNGUR.

15:50 SET 3 GAME 7 Ungur joaca la totul sau nimic si recupereaza break-ul cedat anterior. Ucraineanul pastreaza un joc avans, dar serveste Ungur.

15:47 SET 3 GAME 6 Ungur scapa un forehand afara si Stahovsky realizeaza un nou break prin care se duce la 4-2.

15:37 SET 3, GAME 5 Stahovsky revine la conducere dupa un game foarte lung in care Ungur a ratat mai multe mingi de break.

15:29 SET 3 GAME 4 Ungur egaleaza la jocuri dupa ce a fost condus cu 2-0. Jucatorul nostru l-a surprins la minge de game pe Stahovsky cu o minge scurta la fileu.

15:26 SET 3 GAME 2 si 3 Stahovsky face break si se desprinde la 2-0. Ungur revine rapid si isi ia game-ul inapoi.

15:15 SET 2 GAME 6 si 7 Este 5-1 pentru Stahovski, care apoi castiga setul al doilea cu un break.

15:07 SET 2 GAME 5 Ungur isi pierde serviciul, Stahovski conduce cu 4-1, este clar ca ucraineanul conduce meciul, joaca mai bine si face mai putine greseli.

15:04 SET 2 GAME 4 Isi castiga Stahovski serviciul. 3-1.

15:00 SET 2 GAME 3 Doua mingi de break pentru Stahovski, salveaza una Ungur, nu si pe a doua. Este 2-1 pentru ucrainean.

14:57 SET 2 GAME 2 Ungur revine de la 40-0 pe serva lui Stahovski, insa nu reuseste breakul.

14:52 SET 2 GAME 1 Va servi Ungur. Se lupta sapte minute sa isi castige serviciul, revenind de la 0-30.

14:46 SET 1 GAME 9 Serveste foarte bine Stahovski, care are trei mingi de set. Ungur o salveaza pe prima si pe a doua, dar pierde setul.

14:42 SET 1 GAME 8 Ungur isi castiga serviciul, dar Stahovski va servi pentru set. 5-3.

14:38 SET 1 GAME 6 si 7 Ungur isi castiga si el serviciul fara mari probleme. Trebuie sa preseze pentru un break, insa nu reuseste si se face 5-2.

14:33 SET 1 GAME 5 Isi castiga Stahovski serviciul si conduce cu 4-1. Joaca mai bine ucraineanul, serveste mai bine si este mai agresiv.

14:30 SET 1 GAME 4 Ungur serveste. Stahovski are minge de break, reusita, conduce cu 3-1.

14:25 SET 1 GAME 3 Ungur joaca bine si se misca bine. Condus cu 30-0, egaleaza la 30 si apoi la 40 pe serviciul lui Stahovski. In cele din urma pierde gameul.

14:20 SET 1 GAME 2 Stahovski face imediat rebreak si egaleaza. 1-1.

INFO: Meciul se joaca intr-un hangar de rachete, in care s-au montat cateva zeci de scaune!

14:18 SET 1 GAME 1 Ungur reuseste breakul chiar in debutul meciului si are 1-0.

14:16 SET 1 GAME 1 Ungur are doua mingi de break.

14:12 Incepe meciul.

14:10 Cei doi jucatori, Ungur si Stahovski, se incalzesc.

14:03 Se intoneaza imnurile de stat, meciul va intarzia pana sa inceapa propriu-zis.

14:00 Buna ziua si bun gasit pentru meciul de Cupa Davis dintre Ucraina si Romania, pe care va invitam sa il urmariti alaturi de noi, cu meciurile care incep acum.

Amanunte in timp real, in aceasta pagina, astazi de la ora 14:00.

VINERI - ora 14:00

Meciul 1: Serghei Stahovski (85 ATP) - Adrian Ungur (122 ATP)

Meciul 2: Ilia Marchenko (160 ATP) - Victor Hanescu (72 ATP)

SAMBATA - ora 16:00

Meciul 3: Denis Molceanov / Serghei Bubka - Horia Tecau / Victor Hanescu

[news-101026]

DUMINICA - ora 14:00

Meciul 4: Serghei Stahovski - Victor Hanescu

Meciul 5: Ilia Marchenko - Adrian Ungur



Cupa Davis, Ucraina - Romania 3-1. Romania eliminata