Premier League

Muamba este in stare critica, la terapie intensiva

Mijlocasul echipei Bolton, Fabrice Muamba, care Fabrice Muamba, care s-a prabusit fara suflare pe teren la meciul cu Tottenham, din Cupa Angliei, este în stare critica, la terapie intensiva, se arata într-un comunicat comun al clubului si al spitalului în care se afla jucatorul.
"Bolton poate confirma ca Fabrice Muamba a fost internat într-un spital din Londra si se afla în stare critica, la terapie intensiva. Deocamdata nu va fi facuta nicio alta precizare. Clubul si spitalul cer presei si publicului sa respecte intimitatea familiei", se mentioneaza în comunicat.

Meciul Tottenham Hotspur - Bolton a fost suspendat, sâmbata seara, dupa ce Muamba s-a prabusit pe teren fara suflare spre finalul primei reprize, fiind transportat la spital dupa 10 minute de tentative de resuscitare.

Potrivit BBC, congolezul în vârsta de 23 de ani s-a prabusit într-un moment în care în apropierea sa nu se afla niciun alt jucator.

Sase medici au încercat timp de zece minute sa îi resusciteze pe fotbalist, iar apoi arbitrul Howard Webb le-a cerut celor doua echipe sa mearga la vestiare, dupa ce s-a consultat cu ambii antrenori. La scurt timp, crainicul stadionului a anuntat ca meciul a fost suspendat si urmeaza sa se dispute la alta data.

În momentul incidentului, scorul era 1-1.

Suporterii ambelor formatii au scandat numele lui Muamba în momentul în care jucatorul era scos de pe teren cu targa. Muamba a fost transportat la spital, fiind însotit de managerul Owen Coyle si de capitanul Kevin Davies.

Muamba este legitimat la Bolton Wanderers din 2008.

Mediafax


Muamba este in stare critica, la terapie intensiva